Främre Luthagen, Uppsala

Odensgatan 5B

Såld
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Bostadsrätt

4a högt upp i huset med balkong i kanonläge!

Centralt belägen 4a på attraktiv adress! Är du ute efter ett bekvämt boende med det lilla extra så är detta bostaden för dig.

Här på Odensgatan 5B bor du i ett av Uppsalas attraktivaste kvarter med omedelbar närhet till bland annat Fyrisån, nationsliv, matbutiker, restauranger, busshållplats, gym och grönområden. Det geografiska läget är även perfekt för den som vill ha närhet till city, centralstationen eller den som önskar ha promenadavstånd till Ekonomikum samt flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner.

Lägenheten som attraktivt är belägen högt upp i huset har ett härligt ljusinsläpp och generösa ytor. Lägenhetens rum är fördelade med en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare vid sidan. Tre väl tilltagna sovrum, ett rymligt vardagsrum med bl.a. plats för en soffgrupp och utgång till lägenhetens underbara balkong. Vidare erbjuds ett välutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaring samt ett kaklat badrum med bl.a. badkar, wc samt dusch.

Till lägenheten hör även 2 förråd. Ett större på vinden och ett mindre matkällarförråd i källaren. I föreningen finns även en bastu för medlemmarna att nyttja.

Missa inte att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare. Bostäder i området är mycket attraktiva och kan säljas redan innan visning.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna