Främre Luthagen, Uppsala

Sturegatan 2B

Såld
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Bo i perfekt harmoni - Attraktiv lägenhet i välskött förening med takterrass i centrala Uppsala!

- Attraktivt läge - Låg avgift - Generöst ljusinsläpp -

Varmt välkommen till denna nyckelfärdiga bostad i en Brf med väldigt låg avgift samt gemensam takterrass!

Belägen i centrala Uppsala i Främe Luthagen finner man denna välplanerade 2:a om 47 kvm. För några år sedan genomfördes en ombyggnad av två kontorsplan till bostäder, vilket innebär att du nu kan bo i en helt nybyggd lägenhet med fördelarna av en väletablerad förening och stabil ekonomi.

Lägenheten är belägen en trappa upp, med hiss från markplan och erbjuder genomgående hög standard för den som söker mer än bara det genomsnittliga. Här finner du fina materialval, ett stilrent kök från Marbodal, ett rymligt helkaklat badrum och fint, vitlaserad ekparkett. Den öppna planlösningen ger en rymlig känsla och flera fönster längs långsidan säkerställer optimalt ljusinsläpp.

Brf Luthags-City är en välskött förening med låga avgifter som inkluderar snabbt bredband (1000/1000 Mbit/s), bostadsrättstillägg, värme och vatten. Medlemmarna har tillgång till en takterrass för solande, grillning och lek. Här finns även tvättstuga, gästlägenhet, cykelförvaring och möjlighet att hyra parkeringsplats samt extra förråd.

Området Främre Luthagen är känt som ett av Uppsalas mest attraktiva bostadsområden, med närhet till restauranger, barer, caféer, parker och Fyrisån. Ekonomikum ligger en kort promenad bort för studenter, och nationerna finns också inom räckhåll. I Främre Luthagen finns något för alla!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att säkerställa att du inte missar något!

Mer om mäklarna