Fålhagen, UPPSALA

Ymergatan 16

Såld
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfullt renoverad tvåa med balkong i oslagbart läge i hjärtat av Fålhagen

Välkommen till Ymergatan 16 och denna stilsäkert renoverade tvåa med balkong som bjuder på sol från morgon till sen eftermiddag i populära kvarter i Fålhagen. Här bor du i en omtyckt förening med god ekonomi, låg avgift och med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda! Bostaden som är belägen högst upp i huset bjuder på härlig takhöjd som skapar rymd, genomgående ljusa ytskikt och vackra vitmålade trägolv. Här samsas det moderna tillsammans med många bevarade, tidstypiska detaljer.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning samt gott om förvaring i platsbyggda garderober. Ett rymligt och ljust vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp, matsalsgrupp samt övrig möblering efter önskemål. Från vardagsrummet kliver du ut på den mysiga balkongen i högt och fritt läge. Här kan du njuta av solen från morgon till sen eftermiddag. Vidare invändigt finner du modernt renoverat kök med plats för matbord invid fönster. Gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor, utrustat med diskmaskin, ugn och mikro, induktionshäll och kombinerad kyl/frys. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering samt förvaring genom inbyggda garderober. Smakfullt helkaklat badrum utrustat med b. la. tvättmaskin och golvvärme. De ljusa ytskikten skapar en luftig och inbjudande atmosfär, och de stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp.Här har varje detalj valts med omsorg och nu finns äntligen denna bostad ute till försäljning och väntar på att bli din.

Till bostaden hör även ett källarförråd och ett vindsförråd.

I brf Hadi nr 5 bor man i en välskött och stabil förening med låg belåningsgrad och en väl underhållen fastighet. Området kring bostaden är synnerligen lugnt och runtom huset finns gott om lummiga grönytor, perfekt för soliga sommardagar. För pendlaren bor du med promenadavstånd till centralstationen men även med närhet till populära Vaksala torg med Kvarnengallerian och dess serviceutbud som ICA, systembolag, restauranger, café m.m. Optimalt är även läget för studenten som enkelt och smidigt når flera av Uppsalas universitetsinstitutioner inom cykelavstånd. Det finns även ett antal trivsamma och välskötta parker i området, bland annat Tripolisparken/S:t Göransparken, Frodeparken och vid Fålhagsledens grönområden erbjuds löpspår och stora härliga grönytor. Helt enkelt ett oslagbart läge!

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna