Fålhagen, UPPSALA

Hjalmar Brantingsgatan 3B

Såld
  • 4 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt

Magnifik fyra i centrala kvarter

Praktfull skönhet till salu! Centralt läge, hiss, balkong, eldstad, härlig takhöjd och generösa sällskapsytor. På Hjalmar Brantingsgatan 3B saluförs nu en bostad som uppfyller det allra mesta man kan önska sig. Det är magnifika ytskikt som fiskbensparkett, stilrent helkaklat badrum, ett urtjusigt renoverad kök med framtagen tegelvägg och mycket mer. Med en genomgående takhöjd om 2,65m upplevs bostaden luftig och ett flertal stora fönster på vardera sida av bostaden tillför rikligt med ljusflöden i lägenhetens olika delar. Lägenheten bjuder på en smidig planlösning och upp till våningsplanet tar man 1,5 trappa eller hiss om man så vill. Letar ni en fyra måste ni helt enkelt kika på denna!

Brf Tysta Kalle är en förening med stabil ekonomi och en välskött fastighet. Som medlem här kan man njuta av en härlig uteplats med grillmöjligheter, en föreningslokal, cykelförråd, hobbyrum, tvättstuga, parkeringsmöjligheter mm. Föreningen kommer inom kort även ha solceller på taken.

Bostaden har ett mycket centralt läge med få minuters promenad till stationens resecentrum och Uppsala city. Strax över gatan har man Vaksalatorg med marknader på helger och högtider samt Uppsala Konsert och Kongresshus. I närområdet finns sushibar, pizzeria, frisör, cykelaffär samt affärscentrumet Kvarnen med gott om serviceutbud såsom ICA, Systembolaget, kiosk med posthantering, restauranger, café, apotek mm. Det finns även ett antal trivsamma och välskötta parker i området, bland annat Tripolisparken/S:t Göransparken, Frodeparken och vid Fålhagsledens grönområden erbjuds löpspår och stora härliga grönytor. Helt enkelt ett oslagbart läge!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna