Fålhagen, Uppsala

Eskilsgatan 4B

Såld
  • 3 rum
  • 66,5 kvm
  • Bostadsrätt

Urtjusig trea med balkong på mycket populär adress

Välkommen till en läcker och välplanerad gaveltrea högst upp i huset på lugna Eskilsgatan. Bostaden har många klassiska drag som ett tjusigt holländskt parkettgolv, takhöjd om 2,8 m och stora fönster med rikligt med ljusinsläpp. Köket är renoverat och det exklusiva helkaklade badrummet gjordes om 2018.

Direkt genom entrén möts ni av en ljus bostad med en behaglig känsla av trivsel och harmoni. Den tilltalande planlösningen erbjuder stora öppna ytor, rymlig sällskapsdel, fantastiskt ljusinsläpp tack vare gavelläget och extra takhöjd. Här finns en rymlig hall med platsbyggda garderober för förvaring, ett modernt helkaklat badrum med klinkerlagt golv, två rymliga sovrum som erbjuder bra utrymme för möblering och förvaring. Slutligen ett generöst vardagsrum med ett stort fönsterparti och ett vackert holländskt parkettgolv.

Föreningen har god ekonomi med låg belåningsgrad och en väl underhållen fastighet där både stambyte mm har utförts. Föreningens tvättstuga har tre tvättmaskiner, en mattvätt, en torktumlare, ett torkskåp, en varmmangel. Det finns ett hobbyrum, ett cykelförråd och på innergården finns gott om cykelställ och en stor grönyta med trädgårdsmöbler, perfekt för härliga sommardagar och grillsällskap. Föreningen har dessutom ledig parkeringsplats (kontrollerat 2022-04-07) och även möjlighet till laddplats.

Bostaden har ett centralt läge med flertal parker i närområdet och få minuters promenad till stationens resecentrum och Uppsala city. I området finns två COOP-affärer, sushibar, pizzeria, frisör, cykelaffär samt ner Vaksalagatan har man affärscentrumet Kvarnen med gott om serviceutbud såsom ICA, Systembolaget, kiosk med posthantering, restauranger, café, apotek mm. Det finns även ett antal trivsamma och välskötta parker och lekplatser i området, bland annat Tripolisparken/S:t Göransparken och vid Fålhagsledens grönområden erbjuds löpspår och stora härliga grönytor. Helt enkelt ett oslagbart läge!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna