Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 14N

REDO™
  • 1 rum
  • 26 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad markplansetta med kanonläge i Fålhagen!

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva denna mycket välplanerade markplanlägenhet med uteplats och direkt närhet till parkområde i attraktiva Fålhagen. Har du högt ställda krav och söker bekvämligheter som gångavstånd till stan, centralstationen och all tänkbar service samt bostad med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin m.m. så är detta bostaden för dig.

Här i Fålhagen bor du med ett centralt läge med få minuters promenad till både stadskärnan och Uppsala Centralstation. I närområdet hittas det mesta du kan önska såsom skolor, förskolor, matbutiker, restauranger och idrottsplats. Inom gångavstånd ligger både Galleria Kvarnen och Gränby Centrum som erbjuder all tänkbar service. I området finns även trivsamma och välskötta parker som bland annat Tripolisparken/S:t Göransparken och Frodeparken. Vid Fålhagsledens grönområden erbjuds löpspår och stora härliga grönytor. Helt enkelt ett oslagbart läge!

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med avyttringsmöjligheter vid sidan. Ett välplanerat allrum med plats för såväl säng, fåtölj och matgrupp om så önskas. Allrummet är även i anslutning till bostadens välutrustade kök med bl.a. diskmaskin. Vidare erbjuds även ett fräsch helkaklat badrum med bl.a. dusch och tvättpelare.

Till lägenheten hör även ett förråd.

Missa inte att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare för att ta del av all information.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 14N

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.