Fålhagen, Uppsala

S:t Göransgatan 31A

Såld
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig lägenhet högst upp i huset med balkong i bästa solläge

Välkommen till S:t Göransgatan 31A i populära Fålhagen! Denna 2:a med på 52 kvm är välplanerad, supercharmig och har balkong med bästa tänkbara solläge! Här bor du verkligen precis intill resecentrum med en kort och rak promenad till innerstan.

Lägenheten bjuder på hög standard, trevliga materialval och en väldisponerad planlösning. Hall med gott om plats för att hänga av sig kläder. Här finns praktiskt nog även en klädkammare för extra förvaring. Bostaden har ett väl tilltaget badrum med dusch, WC, handfat med spegelskåp över och kommod under. Välutrustat kök med inbyggd mikrovågsugn, kyl och frys, diskmaskin, spishäll, fläkt och plats för matgrupp. I köket finner du även utgång till vardagsrummet med stora fönster i sydvästläge vilket skapar både ljus och rymd till lägenheten. Vardagsrummet är väl tilltaget och har gott om plats för soffgrupp, soffbord, arbetsplats eller varför inte ett ytterligare matbord för de större sammanhangen. Vardagsrummet erbjuder även utgång till bostadens balkong där du har sol större delen av dagen. Här har du även Uppsalas kanske finaste kvällssol. Från vardagsrummet når du en praktisk sovalkov med garderob som breder sig längs hela väggen och ända upp till tak. Här finns plats för mindre dubbelsäng samt lättare möblering.

Denna lägenhet är ljus, rymlig och smakfull. Trots att lägenhet är i gott skick hintar den om sin ålder med hjälp av bevarade tidstypiska originaldetaljer såsom generös takhöjd om ca 2,75 m, trägolv med höga golvlister, stora fönsterpartier med originalbeslag och djupa fönsterbänkar m.m.

Detta är trapphusets enda lägenhet på denna våningen vilket gör att lägenheten är avskild och tyst.
Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett vindsförråd vilket är lättillgängligt för denna lägenhet. Vindsförrådet är även placerad vägg i vägg med lägenhetens matplats.

Ett utmärkt boende för både par såsom singel och för dig som önskar bo i en toppfräsch 2:a. Belägen i lugna och populära Fålhagen med direkt närhet till fina parkområden samt även ett brett serviceutbud med exempelvis restauranger, livsmedelsbutiker (närmast är COOP på liljegatan, ca160m), caféer, frisör, gym och restauranger. En kort promenad bort når ni dessutom Kvarnengallerian med ICA-butik, systembolag och apotek m.m.

Mer om mäklarna