Fålhagen, Uppsala

Österängsgatan 14B

REDO™
  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Låg avgift och högst upp med stor balkong i västläge

Välkommen hem till en mycket fräsch trea med fina materialval och låg avgift högst upp i huset. Här bor du i en ljus och härlig bostad med balkong i bästa solläge mot väst med sol från förmiddag till kväll, utmärkt planlösning samt gott om förvaringsutrymmen. Bostaden är del i en stabil förening med låg belåningsgrad och låga avgifter.

Genom ytterdörren möts du av en rymlig hall med gott om förvaring i stor klädkammare samt med plats för fler förvaringsmöbler. Svänger du vänster i hallen når du bostadens välplanerade kök som mynnar ut i en ypperlig plats för matbord invid de stora fönsterpartierna med utsikt över Österängens IP. I anslutning till matplatsen når du bostadens ena sovrum vilket är lättmöblerat och utrustat garderob och ett stort ljusinsläpp. I anslutning till matplatsen har du även vardagsrummet vilket präglas av sina stora ljusinsläpp och generösa golvyta med plats för såväl soffgrupp som matbord för de större sällskapen. Från vardagsrummet når du först det helkaklade badrummet vilket är utrustat med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Bortom badrummet når du bostadens största sovrum vilket är utrustat med skjutdörrsgarderob samt utgång till den rymliga balkongen vilken låter er blicka ut över den fina innergården och njuta av många soltimmar tack vare det fina västläget. Till lägenheten hör ett större förråd och ett matförråd vilka båda är bekvämt belägna i markplan i samma uppgång som lägenheten.

På Österängsgatan 14 B bor du i en välordnad och stabil förening med låg belåningsgrad, låga månadsavgifter och låga parkeringshyror. Föreningen har en ovanligt välskött och härlig innergård vilket är del i en samfällighet med grannföreningen. Här finns stora grönytor samt lek- och grillplatser att nyttja. Bostaden är belägen i Fålhagen i ett centralt men lugnt läge med promenadavstånd till all tänkbar service kring Centrum och Kvarnengallerian. Här bor du även med närhet till kommunikationer, mataffärer (Willys ett stenkast bort) och kolonilotterna vid Flora-Linnéa. Perfekt läge för den som pendlar tack vare kort promenadavstånd till Resecentrum.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Fålhagen, Uppsala

Österängsgatan 14B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.