Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 11B

  • 1 rum
  • 32 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 895 000 kr
Månadsavgift: 1 730 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljust och välplanerat boende i Fålhagen!

- Populärt område - Låg avgift - Balkong mot innergård -

Välkommen till detta välplanerade hem med låg avgift, beläget på Petterslundsgatan 11 B!

Här erbjuds en rymlig och välskött etta med smart layout och en trivsam atmosfär. Genom säkerhetsdörr möts du av en ljus hall rustat med generös förvaring i form av en skjutdörrsgarderob.

Vidare finner du ett helkaklat badrum med dusch, golvvärme och praktisk kombimaskin (tvätt- och torkfunktion). Allrummet är stort och ljust, med gott om plats för olika möbleringsalternativ. Här finns även en mysig sovalkov och en rymlig balkong som bjuder in till avkoppling med utsikt över den grönskande innergården.

Köket är både stilrent och välutrustat, med goda bänkytor och smart förvaring. En plats intill det stora fönstret gör det till en naturlig plats för matbordet. Dessutom finns även ett stort samt ett mindre varmförråd som tillhör lägenheten.

Boendet ligger en trappa upp i en stabil förening med låga avgift samt låg belåning. Föreningen delar en välskött innergård med grannföreningen, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Fålhagen är ett centralt men ändå lugnt beläget bostadsområde, med bekvämt gångavstånd till Centrum och Kvarnengallerian för shopping och service. För den som pendlar är närheten till Resecentrum och Tycho Hedéns väg idealisk för smidig resa både med bil och kollektivtrafik.

Varmt välkommen till ditt nya hem!

Boka visning

  • Öppen visning! - Boka gärna via mäklarens hemsida för bättre service!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 11B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.