Fålhagen, Uppsala

Marielundsgatan 3D, 75325 Uppsala

REDO™
  • 1 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Generös etta i charmigt stuk i Främre Fålhagen

Välkommen till en väl tilltagen etta om hela 43 kvadratmeter med härlig takhöjd i detta fina 30-talshus. Bostaden ligger på andra våningsplanet och har en öppen och välkomnande hall med gott om ytor för avhängning och förvaring. Köket är rymligt med plats för matbord och fint ljusinsläpp från ett stort fönster. Det generösa allrummet finns både plats för soffa och sängmöbel samt skrivbord för arbetsplats om så skulle önskas. Det finns även ett helkaklat badrum i fint skick och en rymlig klädkammare. Bostaden har stora tidsenliga fönster som inger fint ljusinsläpp och klassiska trägolv som ger en charmig och ombonad känsla.

Föreningen har god ekonomi med låg belåningsgrad och en väl underhållen fastighet där både stambyte mm har utförts. På innergården finns gott om cykelställ och en stor grönyta med trädgårdsmöbler, perfekt för härliga sommardagar och grillsällskap. Samtliga bostäder har förrådsutrymme som ingår i upplåtelsen.

Bostaden har ett centralt läge med den grönskade Frodeparken precis nedanför gatan och få minuters promenad till stationens resecentrum och Uppsala city. I närområdet finns två COOP-affärer, sushibar, pizzeria, frisör, cykelaffär samt ner gatan har man affärscentrumet Kvarnen med gott om serviceutbud såsom ICA, Systembolaget, kiosk med posthantering, restauranger, café, apotek mm. Det finns även ett antal trivsamma och välskötta parker och lekplatser i området, bland annat Tripolisparken/S:t Göransparken och vid Fålhagsledens grönområden erbjuds löpspår och stora härliga grönytor. Helt enkelt ett oslagbart läge!

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fålhagen, Uppsala

Marielundsgatan 3D, 75325 Uppsala

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.