Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 13B, 75325 Uppsala

REDO™
  • 4 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt

Generös 4:a i mycket fint skick i stadsnära Fålhagen

Nu saluförs denna genomgående renoverade pärla till en 4:a med så många superlativ att ni bara måste komma se för er själva. Bostaden har en perfekt balans av klassiska detaljer förädlat med moderna förvaringslösningar. Både kök och badrum är renoverat i mycket smakfullt stuk med kvalitativa materialval och samtliga golv har slipats och behandlats. Med tre sovrum, ett generöst vardagsrum, stort kök med matplats och balkong i fint solläge är detta ett drömboende.

Bostadsrättsföreningen har stabil ekonomi med låg belåning och erbjuder ett bekvämt boende med två förråd per lägenhet, två cykelrum, tre tvättstugor och två hobbyrum. Föreningens fastighet är genomgående i gott skick då flera större renoveringar har utförts genom åren. På gårdarna mellan husen finns grönytor med grillar och flera bersåer med trädgårdsmöbler. Föreningen har även en samlingslokal.

Fålhagen är ett mycket populärt bostadsområde centralt i Uppsala som erbjuder ett antal trivsamma och välskötta parker såsom Tripolisparken/Sankt Göransparken och Frodeparken. Vid Fålhagsledens grönområden finns löpspår samt stora grönytor och vintertid isbana och skidspår. Lägenheten har ett centralt läge vid Vaksala Torg med några få minuters promenad ner till stationens resecentrum och gågata samt affärscentrumet Kvarnen med gott om serviceutbud såsom ICA, Systembolaget, postombud, restauranger, café, apotek och mycket mer. I området kring huset finns också flertal kvarterskrogar och restauranger. Ett utmärkt läge på alla sätt och vis.

Välkommen till Fålhagen - Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 13B, 75325 Uppsala

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.