Fålhagen, Uppsala

Hjalmar Brantingsgatan 5A

REDO™
  • 3,5 rum
  • 74,5 kvm
  • Bostadsrätt

CHARMIGT 40-TAL** ATTRAKTIV LÄGE**MKT FINT RENOVERAD

Välkommen till ett drömboende på tredje våningen som är utöver det vanliga och till denna vackra och renoverade 40-tals genomgångslägenhet med öppen spis och solig insynsskyddad balkong i söderläge som vetter mot den lugna innergården med utsikt mot anrika Tripolis. Lägenheten är genomgående fint renoverad med modernt kök och badrum samt fina ytskikt som präglas av generösa umgängesytor, stora fönsterytor samt en härlig ljus och rymd med fönster i två väderstreck, generös takhöjd om 2,70 m, vackra trägolv och djupa fönsternischer som skapar en härlig ljus atmosfär i bostaden. Här bor ni i ett fint charmigt hus som erbjuder en lummig och mysig innergård samtidigt som du bor i ett ypperligt centralt läge i Främre Fålhagen med kort promenadavstånd till Centralstationen och city med dess shopping och puls.

Lägenhetens luftiga och ljusa planlösning fördelar sig på entré/hall med bra förvaring, ett mycket stilfullt kök med matplats som ligger med öppen planlösning mot det ljusa luftiga vardagsrummet med utgång till balkongen, två väldisponerade sovrum samt ett fint helkaklat badrum.

Mycket välskött förening med låg belåningsgrad som har genomfört de största renoveringarna.

På Hjalmar Brantingsgatan 5A bor du i ett väldigt attraktivt och centralt läge med kort promenadavstånd till resecentrum, Stora torget som är hjärtat i city med all handel och trevliga restauranger och caféer. Ett stenkast från bostaden finns Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med omkringliggande restauranger och högklassiga träningsanläggningar samt UKK och affärshuset Kvarnen.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fålhagen, Uppsala

Hjalmar Brantingsgatan 5A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.