Fålhagen, Uppsala

Frodegatan 12B

Såld
  • 1 rum
  • 28 kvm
  • Bostadsrätt

Chansen ges att förvärva en charmig och funktionell etta, belägen i Fålhagen.

HÖGST UPP I HUSET - VÄLPLANERAD - NÄRA TILL STADSPULSEN - BÄSTA PENDLINGSLÄGET - INSYNSSKYDAT LÄGE -

Unikt tillfälle att förvärva, i hjärtat av Fålhagen ligger denna hemtrevliga och mycket ljusa 30-talslägenhet. Bostaden erbjuder god förvaring och fördelar sig på en rymlig hall med en lika rymlig garderob, ett fint kök utrustat med bland annat ugn, spis, och spisfläkt, allrum med otroligt vackert ljusinsläpp, klädkammare med goda förvaringsmöjligheter, ett fräscht badrum med kakel & klinker.
Utsikten från vardagsrummet/allrummet är helt oslagbart med en vy på en fantastiskt fin byggnad på avstånd, utsikt över S:t Göransparken och vackra omgivningar i Fålhagen!
Bostaden har tidstypiska detaljer såsom högt till tak, fönster med djupa nischer, vackra trägolv samt äldre fina dörrar.
Det ingår dessutom ett stort vindsförråd i direkt anslutning till lägenheten. Ett vindsförråd som alltså har väldigt gott om plats för förvaring, och bara är en dörr ifrån bostaden.
Välskött äldre förening som disponerar över en lugn och mycket vacker gård med gott om plats för grillning och en stund i solen.
Tvättstuga, torkrum, och cykelförråd smidigt längst ner i huset.

På Frodegatan 12B bor du i ett lugnt och fridfullt område med flera grönområden och parker. Uppsalas stadskärna och stadens puls väntar bara ett fåtal kvarter bort, på bekvämt avstånd når du fler mysiga kvartersrestauranger samt Uppsala konsert och kongress. Här har du utmärkt pendlarläge med endast några minuters promenad till Resecentrum. I närområdet finns bland annat Kvarnen-gallerian med välsorterad matbutik, apotek, Systembolag och restauranger.
Ett mycket eftertraktat läge med promenadavstånd till det mesta.

Missa inte denna chansen att bli nästa ägare av denna fina lägenhet som befinner sig i en väldigt fin byggnad.
Gör intresseanmälan redan idag, vid intresse och för mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh, 073-6265268.

Mer om mäklarna