Fålhagen, Uppsala

Fålhagsleden 4B

Såld
  • 1 rum
  • 24,5 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt läge & låg avgift, idealiskt för bekvämt stadsliv!

- Högst upp - Centralt läge - Modernt boende nära stationen -

Välkommen till denna ljusa och välplanerade etta i ett ytterst attraktivt område nära centralstationen!

Belägen högst upp i huset på fjärde våningen erbjuder lägenheten en fantastiskt härlig atmosfär med generöst ljusinsläpp från en fransk balkong i västerläge och ett stort fönsterparti som badar rummet i solsken. Med en smart och smidig planlösning samt en takhöjd på cirka 2,7 meter upplevs lägenheten som rymlig och enkel att möblera.

Köksvrån genomgick en renovering år 2019 och i lägenheten finns även en praktisk klädkammare som erbjuder extra förvaringsmöjligheter. Dessutom är fastigheten välunderhållen och har genomgått tak-, fasad- och stamrenovering. Till lägenheten hör även ett källarförråd för extra förvaringsutrymme.

Lägenheten har ett centralt läge med endast några minuters promenad till Resecentrum och Uppsala city samt kort cykelavstånd till universitetet. I närområdet finns en rad bekvämligheter såsom restauranger, pizzeria, frisör, cykelaffär och en livsmedelsaffär som öppnade 2019. Bara en kort promenad bort finns affärscentrumet Kvarnen med en mängd serviceutbud, inklusive ICA, Systembolaget, en kiosk med posttjänster, restauranger, caféer och apotek. Dessutom finns det flera trevliga och välskötta parker i området, som till exempel Tripolisparken/S:t Göransparken, Frodeparken och Fålhagsledens grönområden som erbjuder löpspår och stora grönområden.

Välkommen hem till denna trivsamma och bekväma etta som erbjuder en idealisk livsstil med närhet till allt du behöver i en levande och välskött stadsdel!

Mer om mäklarna