Fålhagen, Uppsala

Österängsgatan 24D

REDO™
  • 3 rum
  • 86,6 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig trerumslägenhet i hjärtat av Fålhagen, Österängsgatan 24D!

Välkommen till denna underbara trerumslägenhet som för närvarande nyttjas som en fyra, perfekt belägen på Österängsgatan 24D i det populära området Fålhagen i Uppsala!

Här får du en ovanligt rymlig bostad med en härlig layout och generösa utrymmen. Lägenheten imponerar med två stora sovrum samt ett mindre rum som nuvarande ägare använder som ett sovrum, perfekta för den växande familjen eller för den som önskar ett extra gästrum eller arbetsplats.
Det ljusa och rymliga vardagsrummet är en naturlig samlingsplats, fyllt med naturligt ljus som strömmar in genom fönstren.
Den generösa hallen är utrustad med gott om förvaringsmöjligheter och en praktisk klädkammare, vilket ger dig enkel tillgång till ordnad förvaring.
Köket är rymligt och inbjudande, med tillräckligt med plats för ett matbord där du kan njuta av måltider med familj och vänner. Badrummet är utrustat med ett bekvämt badkar, vilket ger dig möjligheten att varva ned och koppla av efter en hektisk dag.

Från lägenheten har du även tillgång till en härlig balkong där du kan njuta av frisk luft och avkoppling. Föreningen har en underbar innergård som är en dröm för barnen, med gott om lekytor och utrymme för kreativitet.
Den ekonomiskt stabila föreningen ger dig en bekymmersfri boendesituation.
Dessutom är Fålhagen ett eftertraktat område i Uppsala med närhet till allt du behöver. Här har du bekvämt avstånd till shopping, restauranger, skolor och kollektivtrafik.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fålhagen, Uppsala

Österängsgatan 24D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.