Fålhagen, Uppsala

S:t Göransgatan 29

REDO™
  • 2,5 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Urtjustig gavllägenhet högst upp i det himmelblå huset som är ritat av arkitekten Gunnar Leche!

Urtjustig gavllägenhet högst upp i det himmelblå huset som är ritat av arkitekten Gunnar Leche!
Gör er redo att säga ordet MAGISKT! Läcker bostad saluförs, något helt utöver det vanliga - denna får ni bara inte missa!
Med låg avgift och i ett fantastiskt läge i populära Fålhagen hittar ni denna smakfullt renoverade 30-talslägenhet på S:t Göransgatan i gavelläge som befinner sig högst upp. Föreningen har god ekonomi med mycket låg belåningsgrad och en grönskande lummig innergård. Den rymliga bostaden är belägen på fjärde våningen och det bjuds på en härlig takhöjd om 2,7 m, stora fönster i dubbla väderstreck, djupa fönsternischer och gott om läckra klassiska detaljer. En lägenhet med genomgående ljusa ytskikt i harmoniska färger, tjusiga trägolv, målat i stilrena kontraster och klassiska fönster med originalhandtag. Kattvindar som fungerar alldeles toppen för förvaringen.
74 kvm + kattvind. Det vill säga 81 kvm, smarta lösningar såsom kontor (halv rum) och stora rum. Detta är en fröjd för ögat!

Det finns många anledningar till att Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden. Här bor du centralt men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område med närhet till service. Fålhagen präglas idag av blandad bebyggelse, allt från lägenheter till större villor. Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg. I Fålhagen finner du flertalet parker, bland annat S:t Göransparken, Frodeparken och Vallbydungen. I närområdet finns även ett antal gym och vid Österängens IP finns fotbollsplan och löparbana. Vid Fålhagens IP övar många på löpsteget samt åker skidor och skridskor vintertid. Det centrala läget ger dig närhet till Centralstationen med matbutik, hotell, restauranger samt Vaksala torg med Uppsala Konsert & Kongress. I Kvarnengallerian finns apotek, systembolag, livsmedelsbutik, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym.

Missa inte denna unika chans!
För mer information kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Fålhagen, Uppsala

S:t Göransgatan 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.