Fålhagen, Uppsala

Torkelsgatan 14B

Såld
  • 2 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket fin tvåa högst upp i huset med balkong

Grip chansen att förvärva denna charmiga och perfekt planerade pärla i hjärtat av Fålhagen!

Lägenheten ligger högst upp i huset och från den nyrenoverade balkongen i bästa solläge blickar du ut över såväl lummiga innergårdar som Uppsalas domkyrkotorn samt konserthus. Bostaden är mycket välplanerad med fina ytskikt. Den har ett stort vardagsrum med plats för både soffor och matsalsbord. Det rymliga sovrummet med goda förvaringsmöjligheter är lugnt beläget mot den gröna innergården. Köket är smakfullt renoverat, med rejäla arbetsytor samt med plats för matbord för 4 personer. Badrummet är helkaklat och har ett badkar. Till bostaden hör även två rymliga förråd.

Huset ligger i hjärtat av Fålhagen på en lugn gata utan genomfartstrafik. Det är endast några minuters promenad till gågatan, Centralstationen och Kvarnen-gallerian med ICA-butik, systembolag och apotek. Med närhet till flera gym och Österängens IP. Vid Fålhagsledens stora grönytor finns löpspår och vintertid isbana och skidspår.

Bostadsrättsföreningen har stabil ekonomi. Föreningens fastighet är genomgående i gott skick då flera större renoveringar har utförts genom åren. Fasaden och balkongerna renoverades 2019 då fastigheten fick nya fönster och balkongdörrar. Badrummen är stamrenoverade. Här finns även en föreningslokal som medlemmar kan nyttja.

Välkommen till Fålhagen - Välkommen hem.

Mer om mäklarna