Fålhagen, Uppsala

Norrtäljegatan 6C

Såld
  • 1 rum
  • 32,7 kvm
  • Bostadsrätt

Central och rymlig 1:a med balkong mot grönska!

- Nära Resecentrum & city - Genomgående gott skick - Låg belåning i BRF-

Välkommen till denna smakfullt renoverade 1:a på första våningen i en välskött förening. Här bor du centralt intill Uppsala Konsert & Kongress och Resecentrum. Detta är den perfekta bostaden för dig som vill ha både lugn och närhet till stadens puls. Närheten till Resecentrum gör även detta till ett perfekt boende för dig som pendlar.

Köket är nyrenoverat och stilfullt, med plats för en matplats som rymmer 4-6 middagsgäster. Här kan du njuta av måltider och ha trevliga sammankomster. Från köket har du även utgång till en stor balkong som vetter mot grönska.

I lägenheten finns ett trivsamt allrum med utrymme för soffgrupp och arbetsplats, vidare finns en sovalkov där du kan koppla av och vila samt en klädkammare med god förvaring. Badrummet är fräscht och har en stilfull helkaklad design samt golvvärme för extra komfort.

Föreningens innergård erbjuder en trevlig miljö med trädgårdsmöbler och en grillplats. Här kan du umgås med grannar och njuta av utomhusaktiviteter.

Området är attraktivt och citynära, med närhet till Vaksalatorg och Kvarnen samt Resecentrum för pendlaren. Du har även bekvämligheter som Ica, apotek och restauranger på gångavstånd.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en smakfull renovering, en optimal planlösning och ett bekvämt läge. Med närhet till Resecentrum och stadskärnan har du allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att bo i denna attraktiva lägenhet i en välskött förening med god ekonomi.

Skicka gärna din intresseanmälan/visningsanmälan idag för att säkerställa att du inte missar något!

Mer om mäklarna