Eriksberg/Sommarro, Uppsala

Norbyvägen 77A

Såld
  • 2 rum
  • 49,6 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren tvåa i populära Sommarro!

Välkommen till Norbyvägen 77A i det charmiga området Sommarro!

Denna ljuvliga tvåa, omkring 50 kvadratmeter stor och belägen på tredje våningen av tre, erbjuder en trivsam och funktionell bostad för den som söker det lilla extra.
När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla dina tillhörigheter.
Hallen leder dig smidigt in till det fantastiska vardagsrummet, vars stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger rummet en öppen och luftig känsla.
Härifrån har du även direktutgång till den härliga balkongen där du kan njuta av soliga dagar och kvällar med fritt läge.
Vardagsrummet imponerar med sin lätthanterliga yta och vackra trägolv, vilket ger en extra touch av elegans. En plats där du med lätthet kan skapa oas för avkoppling och sociala stunder.

Det fullutrustade och nyrenoverade köket är en dröm för den som gillar att laga mat. Här finns gott om arbetsytor och plats för matbord där du kan avnjuta dina måltider. En perfekt plats för såväl snabba frukostar som trevliga middagar med vänner och familj.

Sovrummet är rymligt och rymmer en dubbelsäng samt sängbord, och här har även vackra trägolv lagts för att ge en extra touch av stil och elegans. Här finns gott om plats för förvaring av kläder och personliga tillhörigheter. En fristad där du kan koppla av och ladda upp inför nya dagar.

Badrummet är både stilrent och funktionellt, och här finns gott om utrymme för toppmatad tvättmaskin.

Denna lägenhet har inte bara ett fantastiskt boende att erbjuda utan är också strategiskt placerad nära skolor och vårdcentral, vilket gör vardagen smidig och bekväm.
Med närhet till grönområden, service och goda kommunikationer blir Norbyvägen 77A en idealisk plats att kalla hem. Missa inte chansen att uppleva allt denna underbara lägenhet har att erbjuda. Kontakta oss för mer information eller för att boka in en visning.

Välkommen till ditt nya hem!

Mer om mäklarna