City, Uppsala

Kungsgatan 71, 75321 Uppsala

REDO™
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea på våning 6 med optimalt läge - mycket välskött förening

Nu saluförs denna helt fantastiska trerumslägenhet belägen på våning 6 och närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. Är du ute efter ett boende med låg avgift, centralt läge i brf med garage samt trivsam innergård så är detta bostaden för dig! Här får du som bor njuta av en optimal planlösning med stora sällskapsytor med fint ljusinsläpp, helkaklat badrum och gott om förvaring i flertalet garderober. Bostaden har härlig utsikt mot Kungsgatan och innergården samt en rymlig balkong i bästa sydvästliga solläge. Det finns två väl anpassade sovrum och genomgående fina trivsamma ytskikt.

Detta är en extremt välskött förening med mycket god ekonomi. Under de senaste åren har föreningen haft flertal avgiftsfria månader. Bredband ingår i den redan låga avgiften. På våning fyra har föreningen en unik och insynsskyddad innergård, en oas med både grillplats och lekplats. Till bostaden hör ett förråd som är mycket praktiskt beläget på tredje våningsplanet vilket man enkelt når med hiss. Tre tvättstugor finns också i huset. Dessutom ett parkeringsgarage som du når direkt med hissen.

På Kungsgatan 71 bor du i ett av Uppsalas absolut populäraste kvarter med direkt närhet till centralstationen, nationsliv, matbutiker, krogar, restauranger, shopping mm. Området är perfekt även för den som vill ha närhet till centralstationen eller studenten som önskar ha promenadavstånd till flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

City, Uppsala

Kungsgatan 71, 75321 Uppsala

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.