Centrum, Uppsala

Kungsgatan 54A

Såld
  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad 3a med närhet till allt

Mitt i centrala Uppsala hittar ni denna mycket rymliga genomgångstrea med bekvämligheter som bl.a. balkong, två toaletter, tvättmaskin, diskmaskin m.m. På Kungsgatan 54 A bor du i en stabil och lågt belånad förening samt med svårslaget pendlarläge!

Planlösningen erbjuder en stor och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter och plats för möblering. Välutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaring i över- och underskåp samt med plats för matbord invid fönster. Vardagsrummet bjuder på härligt ljusinsläpp från litet burspråk samt balkong och ger plats åt både soffgrupp och annat möblemang om så önskas. Vidare erbjuds två rymliga sovrum samt ett fräscht helkaklat badrum och en gästtoalett. Lägenheten erbjuder också goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober. En mycket luftig och trevlig lägenhet där alla ytor är väl anpassade. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

Till lägenheten hör två förråd, ett större förråd samt ett "skafferiförråd".

Brf Fjalar 4 är en välskött förening med låg belåning där många av de större renoveringarna har blivit gjorda. Inom föreningen finns det tvättstuga med industrimaskiner, torkrum samt en källarlokal. Trivsam innergård med tillgång till trädgårdsmöbler.

På Kungsgatan 54 A bor du i ett makalöst pendlarläge med direkt närhet till både stadskärnan och centralstationen. Detta innebär att det från bostaden är oerhört smidigt att ta sig till allt vad hela Uppsala stad har bjuda på och att du har gångavstånd till nationer, universitetsbyggnader, restauranger, caféer, shopping, samt fina promenadstråk längs Fyrisån och Stadsparken. Samtidigt innebär läget även att detta är det perfekta boendet för dig som arbetar på annan ort.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Väkommen hem.

Mer om mäklarna