Centrum, Uppsala

Kungsängsgatan 36D

Såld
  • 3 rum
  • 81,1 kvm
  • Bostadsrätt

Smakligt renoverad 3:a i centralt läge

Varmt välkommen till en centralt belägen 3:a i fint skick
När du kliver in genom ytterdörren möts du av en välkomnande hall som fortsätter direkt till höger där du har flertalet garderober för smidig förvaring. Mellan garderoberna finns möjlighet att sätta upp ett skrivbord för den som önskar en smidig kontorsplats.
Bostaden erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med fräscha ytskikt. Det finns gott om plats för en soffgrupp med tillhörande soffbord, tv med tv-bänk och övrigt möblemang efter önskemål. Härifrån når du även bostadens trevliga balkong som har eftermiddags- och kvällssol med utsikt mot domkyrkan! Köket är luftigt, rymligt och välutrustat med bland annat diskho, häll, diskmaskin, köksfläkt, ugn och micro i arbetshöjd, smidig förvaring i underskåp samt generösa arbetsytor. Här finns plats för ett rejält matbord med tillhörande stolar och du har även 2 ingångar så att du når köket från både hallen och sovrummet. Det större sovrummet är lättmöblerat och rymmer utan bekymmer en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och övrigt möblemang efter önskemål, förvaring görs bekvämt med garderober längst ena väggen.
Det andra rummet lämpar sig bra som barnrum eller kontor beroende på vad man har för önskemål.
Sist men inte minst har du ett fräscht badrum med svarta detaljer, kombimaskin med arbetsbänk ovan och överskåp för smidig förvaring av hygienartiklar. Det finns även en gäst-wc utöver badrummet.

Missa inte att anmäla ert intresse för att få mer info om bostaden.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna