centrum, Uppsala

Stationsgatan 34

REDO™
  • 1 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

Modern etta med balkong och promenadavstånd till city

En av Uppsalas mest attraktiva och välplanerade ettor finner du på stationsgatan 34 med perfekt pendlingsläge! Med optimalt disponerade kvadratmetrar och med bekvämligheter såsom inglasad balkong, tvättmaskin, torktumlare, garage m.m. så har denna bostad något för alla!

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med hatthylla och inbyggda garderober, ett modernt kök, ett helkaklat badrum med golvvärme, ett rymligt och lättmöblerat rum med sovalkov och en stor, mysig, inglasad balkong med eftermiddagssol! På denna adress bor du med endast 1 minut promenad från tågstationen och två minuter till city! Till lägenheten hör ett förråd.

Föreningen är aktiv med en aktuell och långsiktig underhållsplan. Byggnaden uppfördes av byggföretaget Skanska och ritades av det danska arkitektkontoret Svendborg Architects. I samtliga sju hus finns uthyrningslokaler som bidrar till föreningens ekonomi. Som medlem har du tillgång till cykelförråd samt garage enligt kösystem!

Området är perfekt för den som vill ha närhet till allt Uppsala har att erbjuda! Här bor du i attraktiva, lugna och trivsamma kvarter med närhet till flera vackra grönområden, härliga promenadstråk längs fyrisån, ett brett serviceutbud såsom gym, restauranger, frisörer, livsmedelsaffär och alla universitetets institutioner. En kort promenad bort når du dessutom Kvarnengallerian med ICA-butik, systembolag och apotek m.m.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

centrum, Uppsala

Stationsgatan 34

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.