Modernt och renoverat kök

Centrum, Uppsala

Skolgatan 20B

Såld
  • 4 rum
  • 91,7 kvm
  • Bostadsrätt

// GRANNE MED FYRISÅN // BALKONG MOT MYSIG INNERGÅRD // HISS FRÅN MARKPLAN // RENOVERAT KÖK //

ÄNTLIGEN! Har du letat högt och lågt och dragit igenom hela Hemnet efter en central bostad, med familjär känsla, belägen granne med Fyrisån, med balkong, generösa rum och stort badrum och renoverade ytskikt? Du behöver inte leta längre! På Skolgatan 20B har du allt detta (och lite till). Skolgatan 20B är belägen i ett utav Uppsalas attraktivaste lägen intill tjusiga Fyrisån samt ett stenkast ifrån city pulsen! I närheten finner du även den Historiska Linneträdgården (anno 1655) med intilliggande mysiga restauranger samt caféer.

Här finns nu en välplanerad och tidstypisk 4:a på våning 2 med balkong som erbjuder eftermiddags- och kvällssol som är belägen mot föreningens lugna och gröna innergård. Denna populära och stilfulla 4:a erbjuder dig en bostad med smart planlösning i hela 91,7 kvadratmeter, här har du en rymlig hall och stor hall med massor av förvaringsmöjligheter, trevligt kök som har genomgått en renovering, stort vardagsrum med utgång till bostadens balkong i insynsskyddat läge samt tre stora sovrum som du kan inreda med såväl säng som exempelvis skrivbord! Badrummet är helkalkat med snygga kombinerade färgtoner men om det inte skulle räcka så finns det även ytterligare en toalett med tvätt möjligheter. Men höjdpunkten är det centrala läget i kombination med den slutna innergården som skapar en familjär känsla. Här kan du njuta av staden i högt läge med nära och kära eller i gott sällskap av himlen från balkongen.

Att beskriva närheten du har till det du söker kan göras kort (precis som avståndet). Du har det mesta runt knuten eller bara någon minut per fot. Perfekt för familjen med barn i grundskola/högstadiet och gymnasiet men framförallt närhet till shopping, fika, livs, bibliotek, gym, restauranger mm. som du finner du på shoppinggatan som sträcker ut sig nedanför. Detta är ett svårslaget läge. Från Skolgatan 20B har du ca 2-3 minuters promenad till stadskärnan och tillgång till allt vad staden har att erbjuda.

En mycket god och välmående bostadsrättsförening med låg belåningsgrad samt där värme, vatten, bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Föreningen tillhandahåller även tvättstuga, övernattningsrum som går att hyra, samlingslokal samt ett hobbyrum. Och nere på den stora grönskade innergården finner ni gemensamma trädgårdsmöbler för fina sommar dagar/kvällar.

På Skolgatan 20B bor du i ett attraktivt men främst i ett utomordentligt läge i hjärtat av Uppsala intill tjusiga Fyrisån omgivandes av fina promenadstråk, rogivande bryggor längst ån samt promenadavstånd till Uppsalas Centralstation. Vill du istället ta med familjen eller vänner på picknik behöver du enbart gå några minuter till mysiga Vasaparken!

Detta är en bostad som måste upplevas på plats, kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Mer om mäklarna