Centrum, Uppsala

Vretgränd 17

Såld
  • 6 rum
  • 126 kvm
  • Bostadsrätt

Gedigen lägenhet mitt i city med uthyrningsdel

Nu saluförs en optimalt planerad sexrumslägenhet i ett fantastiskt läge ett stenkast från stationen - perfekt för pendlare! Bostaden ger dessutom möjlighet till en helt avskild uthyrningsdel med egen ingång, vilket kan bidra till en mycket låg boendekostnad. Bostaden är belägen på våning fem med hiss och har en social och öppen planlösning med kök, matrum och vardagsrum intill varandra och med massor av ljus tack vare flera fönster åt två väderstreck! Fin balkong som nås från vardagsrummet i ett lugnt läge mot innergården. Bostaden kan med enkelhet rymma en stor familj tack vare fyra bra sovrum samt med möjlighet att göra om matrummet till ett femte sovrum. Det finns gott om förvaring i många garderober både i sovrum och i hallen ut mot sovrummen. En bostad helt utöver det vanliga!

Detta är en mycket välskött HSB-förening med 90 lägenheter och väl underhållna byggnader. I föreningen finns flera tvättstugor samt både parkerings- och garageplatser (kö tillämpas). Bra förvaring i ett källarförråd.

Du som väljer att bosätta dig i denna bostad kommer att ha ett av de bästa lägen som man kan ha i stan. Föreningen har mycket stabil ekonomi och du kommer att ha nära till alla butiker och restauranger som du kan tänka dig. För dig som vill nå vår vackra huvudstad så kan du bara gå en kort promenad till stationen så är du framme i Stockholm på nolltid. Pendlarläget är helt optimalt!

Snabbt tillträde möjligt, eller enligt överenskommelse.

Mer om mäklarna