Centrum, Uppsala

Kryddblandargatan 13

REDO™
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

UNIK VINDSVNING**FANTASTISK TAKHÖJD**TVÅ LÄCKRA TAKBALKONGER**HÖGKVALITATIVA MATERIALVAL**EXELLENT CITY LÄGE

Välkommen till ett första klassiskt boende och denna underbara vindsvåning om en boyta om 72 kvm (Boa 59 kvm + Bia 13) kvm med premiumkänsla, en bostad som gör skillnad. På våning 8 i ett ypperligt privat och ostört läge kan du förverkliga drömmen om en vindsvåning som med dess imponerande takhöjd, upp till 3,5 meter, charmiga snedtak med vindsfönster och läckra takbalkonger vilket skapar en mycket tilltalande bostad. Med hiss från markplan tar du dig smidigt upp till våning 8 och här möts du av en exklusiv och mycket välplanerad bostad med en slående takhöjd som erbjuder härliga generösa umgängesytor och en underbar öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in från takfönsterna. Den öppna planlösningen är som gjord för socialt umgänge, bjud hem vänner och familj och njut av miljön. De två läckra takbalkongerna erbjuder ypperligt solläge från dag till kväll samtidigt som du har en lugn och rogivande vy mot den trevliga innergården. Hela lägenheten är rikligt påkostad med fina materialval. I köket finner du ett modernt och fint designkök från Vedum och det stilrena badrummet genomsyrar en exklusiv design. Bostaden är belägen i ett attraktivt cityläge med ett stenkast till centralstationen samtidigt som du har gångavstånd till Stora torget med stadens puls och vackra årummet vid Fyrsiån.

Den mycket trevliga och tilltalande planlösningen fördelar sig på entré/hall med bra förvaring, stort exklusivt kök från Vedum och vitvaror från Electrolux i öppen planlösning mot det magnifika vardagsrummet med takfönster och utgång till de två läckra takbalkongerna, exklusivt helkaklat badrum med golvvärme, stort mastersovrum med bra förvaring.

En bostad som måste ses och upplevas på plats!

I månadsavgiften ingår Telia triple play (IP-telefoni, bredband och kabel-TV) samt värme och kallvatten.

På Kryddblandargatan 13 bor du med bästa pendlarläge intill Centralstationen samt ett ypperligt citlyläge med kort promenadavstånd till City och Stora Torget samt Stadsparken- Uppsalas grönskande oas. Ett
stenkast från bostaden ligger den vackra Fyrisån med avkopplande promenadstråk och brygger som omges av av grönområden. I närområdet finns en stor livsmedelsbutik, frisör, restauranger och bensinmack.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum, Uppsala

Kryddblandargatan 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.