Centrum/Höganäs, Uppsala

Storgatan 18B

REDO™
  • 2 rum
  • 42,6 kvm
  • Bostadsrätt

VÄLKOMMEN TILL STORGATAN 18B// CENTRAL TVÅA I UNDERBARA HÖGANÄS

Äntligen saluförs denna ytterst välplanerade och mycket charmiga 2a med balkong i centralt belägna Höganäs! Är du ute efter en bostad med låg månadsavgift och det lilla extra så är detta bostaden för dig. Föreningen är välskött och erbjuder en mycket trevlig innergård.

Höganäs är ett mycket uppskattat och populärt område i centrala Uppsala med kort gångavstånd till centrum och centralstationen vilket medför goda pendlingsmöjligheter. I det direkta närområdet finns ett brett serviceutbud med exempel som gym, restauranger samt Kvarnen-gallerian med ICA-butik, systembolag och apotek m.m. Området är perfekt även för studenten som önskar ha cykelavstånd till Ekonomikum, eller något av flera andra av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Här bor du även i närheten av Höganäsparken som är en mycket uppskattad park för boende i området. Där kan du duka upp för picknick eller bara njuta av miljön.

Lägenheten erbjuder en trevlig och välkomnande hall, ett rymligt och ljust vardagsrum med utgång till en trevlig balkong i bra läge. Köket erbjuder gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, ett sovrum med plats för större säng och övrig möblemang samt ett fräscht och kaklat badrum.

Missa inte att anmäla ditt intresse. Bostäder av denna klass är mycket populära och kan säljas innan visning.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrum/Höganäs, Uppsala

Storgatan 18B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.