Årsta, Uppsala

Kamomillgatan 9

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Upplev Lyxig Elegans och Modernitet ? Drömboendet med Mysig Balkong väntar på Dig! - I toppförening!

Välkommen till ditt drömhem på Gräslökens charmiga område! Denna magnifika bostad på 78 kvadratmeter kommer inte bara att imponera på dig med sina 3 rymliga rum, utan också med den förföriska mysiga balkongen som bjuder in till avkoppling och njutning.

Varje hörn av denna bostad andas toppmodern renovering, där ingenting har lämnats åt slumpen, från det eleganta köket till det fräscha badrummet. Så fort du stiger in genom dörren, omfamnas du av en känsla av tidlös stil och modern elegans som genomsyrar varje centimeter av denna pärla. Från smart placerad klinkers som övergår till parkettgolv till påkostade materialval i både kök och badrum.

Det öppna köket, med sin smarta planlösning som smälter samman med vardagsrummet, skapar en inbjudande och social atmosfär. Perfekt för de trevliga stunderna med familj och vänner. Och när du öppnar dörrarna från vardagsrummet till den mysiga balkongen, öppnas en värld av möjligheter till avkoppling och njutning i friska luften.

Badrummet är som hämtat ur en inspirerande inredningsmagasin, med en perfekt balans mellan kakel och klinkers som skapar en fräsch och harmonisk känsla. De två väl tilltagna sovrummen erbjuder gott om förvaringsutrymme, och utgör en fristad av komfort och ro.
Till lägenheter hör även ett stort förråd som ligger precis utanför.

Din nya bostad är belägen i HSB 53 Gräslöken, en förening som inte bara erbjuder en fantastisk boendemiljö, Gräslöken är en stor, mycket välskött förening som nyligen utfört flera stora renoveringar, där i bland stamrenovering. I föreningen finns fem tvättstugor, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu och övernattningsrum. Föreningens medlemmar har också tillgång till flera lekplatser, skridskoplan (om vintern), träningslokal, snickarbod, bibliotek, boulebanor, bord för bordtennis och vävstuga. Till lägenheten hör ett närliggande förråd. Föreningen har flera hundra parkeringsplatser att hyra enligt kösystem.

Området omkring dig är präglat av lugn och familjär atmosfär, med grönområden, skolor, förskolor och lekplatser inom bekvämt avstånd. Att ta sig till Gränby Centrum och Årsta Centrum för shopping och service är en fröjd, och med cykeln tar du dig snabbt till Resecentrum och Uppsalas pulserande stadskärna. Och pendlar du med bil, är det ett sant nöje att ansluta till både E-4:an och riksväg 55.

Så varför vänta? Detta är din chans att förvärva en bostad som inte bara är en hemvist, utan en livsstil.

Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information.

Mer om mäklarna