Årsta, Uppsala

Fänkålsgatan 25

REDO™
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna rymlig 2:a belägen i attraktiva Årsta!

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna rymlig 2:a belägen i attraktiva Årsta!

- Renoverat kök & Stambytt badrum - Stor balkong

Allt som allt erbjuds en väl tilltagen bostad utan några renoveringsbehov. Lägenheten har en väl tilltagen balkong i rofyllt läge som måste upplevas på plats. Här bor du bekvämt i ett lugnt område och i en stabil förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, IMD-el (el-räknare), br-tillägg, tv och internet (obligatoriskt tillägg om 70+30 kronor).

-Hall-
Välkomnande hall med plats för avhängning i hatthylla.

-Kök-
Välutrustat och renoverat kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns all nödvändig utrustning så som spis med ugn och fläkt, kyl/frys samt diskmaskin.

-Vardagsrum-
Väl tilltaget vardagsrum med plats för båda soffgrupp och matgrupp. Härifrån når man även bostadens rymliga balkong.

-Sovrum-
Stort sovrum med plats för både dubbelsäng och övrigt möblemang efter smak, tycke och behov. Generös förvaring i flertalet platsbyggda garderober.

-Badrum-
Helkaklat och stamrenoverat badrum utrustat med tvättställ med spegelskåp och kommod, duschhörna med glasdörrar, tvättmaskin, uppvärmd handdukstork samt wc.

I HSB Brf 53 Gräslöken finner du en populär bostadsförening med stor gemenskap! Gräslöken är Uppsalas största förening men trots sin storlek är den fortfarande solid. Här får du fördelar så som gemensamma ytor med tennisplaner, gym, flera tvättstugor, övernattningsrum, hobbyrum, pingislokal samt bastu. Flera bekvämligheter att njuta utav som också tas hand om ordentligt av föreningen! Allt för att skapa en extra gemytlig känsla.

I Årsta bor du nära expansiva Gränby Köpstad med alla de bekvämligheter som kan tänkas önska. Uppsalas största handelsplats erbjuder livs, shopping, restauranger, apotek, frisör samt gym för att bara nämna några. På fina cykelvägar når du stadskärnan med universitet samt resecentrum åt andra hållet.
För den som pendlar via bil når du enkelt E4:n både norr och södergående. God kommunikation finns också via stadsbuss som stannar i området.

Missa inte denna fantastiska bostad, gör intresseanmälan redan idag!
För mer information kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh 073-6265268.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta, Uppsala

Fänkålsgatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.