UPPSALA

Torgny Segerstedts allé 94

 • 3 rum
 • 61 kvm
 • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 395 000 kr
Månadsavgift: 4 162 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Unik mini 3:a på 61 kvm i 2 plan, med låg avgift i populära Raw Rosendal

Välkommen till en unik och ljus mini 3:a om 61 kvm i två plan med en egen trevlig gavel vid loftgång, med en låg avgift i härliga och naturnära Rosendal. Detta är ett boende med en genomgående smakfull och harmonisk standard med praktiska lösningar, ett kaklat badrum i ljusa färger, vitt kök med vitvaror från Siemens, smart planlösning med 2 sovrum på övervåning med en öppen walk in closet del.
Nu ges tillfälle att förvärva denna pärla i Raw Rosendal -med konceptet att det passar alla de som vill vara med och utforma sitt egna personliga drömboende. Med fönster i två väderstreck och med en ca 4 kvm stor loftsgångs balkong med fri vy är detta en pärla! Letar ni efter ett bekvämt och praktiskt boende i Rosendal med bekvämligheter som hiss från markplan, diskmaskin, stor möblerbar loftsgångs balkong, kaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin m.m så är detta bostaden för er. Ett helt perfekt boende för studenten, pendlaren eller förstagångsköparen och med ett optimalt läge.

På Torgny Segerstedts Allé 94 bor ni på en attraktiv adress i en mycket populär och växande stadsdel strax söder om Uppsala city. Rosendal är ett nytt naturnära bostadsområde och i omedelbar närhet till hemmet finner ni såväl goda träningsmöjligheter i form av gym, tennisbanor, padeltennis samt flertalet restauranger och en ICA-butik tvärs över gatan! Här bor ni med stadsskogen runt hörnet som bjuder på härliga motionsspår. Därtill ligger BMC, Polacksbacken och Ultuna inom ett bekvämt cykelavstånd. I direkt anslutning till bostaden finns goda bussförbindelser samt fina cykelvägar med ca 10 minuter till Resecentrum samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via den södra påfarten.

Välkommen hem!

Boka visning

 • Varmt välkommen på visning till Torgny Segerstedts allé 94!
  Kontakta ansvarig mäklare Mikaela Källgren med ditt intresse.
  *Privat visning möjlig vid kontakt*
  Välkommen hem!

 • Varmt välkommen på visning till Torgny Segersteds allë 94!
  Kontakta ansvarig mäklare Mikaela Källgren med ditt intresse.
  *Privat visning möjlig vid kontakt*
  Välkommen hem!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

UPPSALA

Torgny Segerstedts allé 94

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.