Uppsala

Körvelgatan 5C, 75448 Uppsala

REDO™
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

UNDERBAR RADHUSKÄNSLA!

**STOR UTEPLATS I SOLIGT LÄGE**GAVELLÄGE**LUFTIG PLANLÖSNING**

Välkommen till denna härliga gavellägenhet i markplan med en stor solig härlig uteplats som ger en trevlig radhuskänsla. Uteplatsen vetter mot sydväst som ger sol hela dagen intill kvällen samt vy mot den lugna grönskande innergården.

Lägenheten är mycket väldisponerad och präglas av ljus och rymd tack vare en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fönster mot två olika väderstreck. Den tilltalande planlösningen erbjuder stora rymliga umgängesytor som fördelar sig på en stor rymlig hall med gott om förvaring från en garderobslänga samt en klädkammare. Ljust och lättmöblerat vardagsrum som vetter mot baksidan av huset, sedan finns det två sovrum, varav den ena med tilltagen skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med både dusch samt tvättmaskin. Trivsamt kök med gott om bänkyta och förvaringsmöjlighet. Utgång till bostadens uteplats där ni kan njuta av solen större delen av dagen. Till bostaden hör en ett förråd, beläget precis intill bostaden.

Brf Kvannen är en mycket välskött förening som har med ordnad ekonomi och låg belåningsgrad som även har genomfört de största renoveringarna. Till föreningens gemensamma utrymmen hör även gym, festlokal, gästrum samt soprum.

På Körvelgatan 5C bor ni ett i ett lugnt och trivsamt läge i populära Årsta med gott om grönområden och fina cykelbanor ner till centrum, ca 15 min. Bekvämt promenadavstånd till Gränby Centrum, stadens största köpcentrum som erbjuder all service du behöver och ett stenkast till Årsta Centrum. Bra bussförbindelser till City och närhet till påfarten till E4:an, perfekt för den som pendlar.
Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Uppsala

Körvelgatan 5C, 75448 Uppsala

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.