Uppsala

Salagatan 5A

REDO™
  • 2,5 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

CHARMIG 30-TALS PÄRLA PÅ ATTRAKTIV ADRESS!

CHARMIGT 30-TAL ** MKT ATTRAKTIV LÄGE ** LJUS & RYMD ** LÅG BELÅNINGSGRAD

I ett mycket attraktivt läge på Salagatan med 10 min till Centralen, finner du en charmig och vacker 30-talslägenhet på gaveln om hela 66 kvm i en anrik fastighet som är belägen i ett av Uppsalas mest attraktiva lägen. Bostaden präglas av generösa umgängesytor, stora fönsterytor samt en härlig ljus och rymd med fönster i två väderstreck. 30-talets själ är väl bevarad, såsom generös takhöjd (2,70), vackra trägolv och djupa fönsternischer som skapar en härlig atmosfär i bostaden. Här bor ni i ett lugnt läge samt i ett fint 30-tals hus som erbjuder en lummig och mysig innergård samt lummig grönska på framsidan samtidigt som du bor i ett ypperligt centralt läge med kort promenadavstånd till centralen och city med dess shopping och puls.

Den charmiga luftiga planlösningen fördelar sig på en hall med förvaring, ett stort ljust vardagsrum, stort mellanrum med plats för möblemang, luftigt sovrum, modernt och charmigt kök samt ett stamrenoverat helkaklat badrum.

Mycket välskött förening med låg belåningsgrad och bra ekonomi som genomfört de största renoveringarna. Föreningen har egna parkeringar med låga avgifter samt erbjuder en stor välskött lummig innergård med sol hela dagen i ett lugnt läge som har utemöbler och gemensam grill. Perfekt att avnjuta en god middag i sommarvärmen. Vidare så finns det ett gästrum med två bäddar i brf.

På Salagatan 5A bor du i ett väldigt attraktivt och centralt läge med kort promenadavstånd till resecentrum, Stora torget som är hjärtat i city med all handel och trevliga restauranger och caféer. Ett stenkast från bostaden finns Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med omkringliggande restauranger och högklassiga träningsanläggningar samt UKK och affärshuset Kvarnen.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Uppsala

Salagatan 5A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.