Tyresö Strand, Tyresö

Videvägen 78

Såld
  • 1,5 rum
  • 33,8 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Videvägen 78!

Perfekt förstaboende i härliga Tyresö Strand! Här mixas närhet till underbar natur och skärgård med ett bekvämt och praktiskt boende där allt som önskas nås på korta avstånd.

Varmt välkommen till Videvägen 78 och denna mysiga lägenhet på 33,8 kvm med en magisk terrass om ca 14 kvm! Här mixas närhet till underbar natur och skärgård med ett bekvämt och praktiskt boende där allt som önskas nås på korta avstånd.

- Stor terrass som badar i sol hela dagen!
- Perfekt första lägenhet.
- Varmgarage nås från hiss och förråd tillhör.
- Högt upp i huset med härligt ljusinsläpp.
- Rymlig balkong med sol under hela dagen.
- Närhet till bussar, natur, skolor, Strandtorget samt badplatser.

Väl i bostaden möts vi direkt av ljuset tack vare stora fönster som vetter som syd. Det är en hemtrevlig känsla där möblemanget går att variera utefter tycke och smak. Köket som är från HTH är längst med vänster sida och till höger om hallen finns en sovalkov eller matplats. Matplatsen eller sängen får annars plats i det rymliga rummet med utgång till den stora terrassen. Terrassen är i soligt och härligt läge som verkligen blir en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret. Här går det att få plats med både matplats och loungedel beroende på om du vill sitta under tak i skuggan eller sitta i solen. Det är också tillåtet att ha gasolgrill eller elgrill, så här bjuder man gärna över vänner och familj för sommarmiddagar i kvällssolen. Bostaden erbjuder även ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättdel.

En fantastisk fin lägenhet, här kan du flytta in och trivas från första stund! Få lägenheter i den här storleken innehar en så stor terrass, måste verkligen upplevas på plats!

OMRÅDET
Att Tyresö Strand är ett av Stockholms allra vackraste områden känns direkt, här finns en känsla i naturen som är svårfunnen. Området ligger invid havet och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett modernt och bekvämt boende vid skärgård och ändå vill ha närhet till skolor, matbutiker samt utmärkta kommunikationer in till Stockholm city. Området har över tid utvecklas till en havsnära mötesplats där villor och bostadsrätter erbjuds direkt närhet till havsbad, båtklubbar och strandpromenad.

Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål. Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.

För den som vill åt riktigt häftiga naturupplevelser så återfinns Nackareservatet, Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden i direkta omgivningar.
I Tyresö bor du alltid med närhet till badplatser, utmärkt svampplockning samt Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården. För den aktive finns oändliga möjligheter till aktiviteter såsom cykling, ridning, sportfiske och golf.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna