Tyresö Strand, Tyresö

Målarprinsens väg 10

Såld
  • 3 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Läcker och välplanerad minitrea i hjärtat av härliga Strand

Ett fint renoverat hem intill Strandtorget.

Välkommen till trevliga Målarprinsens väg 10 och denna toppfina bostad perfekt belägen i Trädgårdsstaden - Tyresö Strand.
Här bor ni tryggt och lugnt i en välplanerad bostad som innehar allt man önskar i en fastighet med en härlig radhuskaraktär.
Allt detta i direkt närhet till Strandtorget som nås 3 min bort. Bussar till Stockholm city och Gullmarsplan avgår från hållplats intill Strandtorget.

- Renoverat i ytskikt, kök och badrum.
- Ljus och social lägenhet med välplanerad planlösning.
- Trevlig balkong i soligt läge sydväst.
- Torktumlare, tvättmaskin och diskmaskin.
- Parkering belägen utanför bostaden som ingår i avgiften.
- Stort vindsförråd om ca 15 kvm tillhör bostaden.
- Kan nyttjas som mini-trea, eller som en stor tvåa.
- Närhet till allt som önskas i vardag såväl som fritid.

Bostaden erbjuder en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och plats för avhängning.
Vidare in i lägenheten möts vi av kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning med flertalet fönster i två väderstreck som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp.
Ett välutrustat och ljust kök erbjuder goda arbetsytor samt generös förvaring i skåp och lådor. Vitvaror som diskmaskin, kyl/frys, spishäll, ugn och fläkt.
Intill köket finner vi vardagsrummet som rymmer såväl soffgrupp som matbord.
Vidare i andra delen av bostaden erbjuds ett mycket rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt praktisk förvaring i garderobsvägg. Från sovrummet nås den möblerbara balkongen som har god rymd för möblering. Här njuter du av ett härligt solläge sydväst. Intill detta finns ett litet barnrum/kontor, ditt eget behov styr nyttjandet.
Badrummet är stilrent renoverat år 2018 med dusch, WC, handfat ovan kommod samt spotlights i tak. Till detta finns fullskalig klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk ovan.

Vindsförråd om ca 15 kvm finns att tillgå och en parkering ingår i avgiften.

OMGIVNINGEN
Läget är verkligen mitt i prick, inom 3 minuters gång finner ni Strandtorget med matbutik, café, utegym och restaurang.
Inom samma korta avstånd längs med gångväg finner ni Strandskolan (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. Tyresö Skola (F-9) ligger cirka 8 minuters promenad från huset.
Busshållplats (Lagergrens väg) med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger vid Strandtorget som nås lätt genom en kort promenad.
På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Längre ut i skärgården kommer man enkelt med Waxholmslinjen som trafikerar Trinntorps brygga.

Anmäl ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för att få löpande info.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna