Tyresö Strand, Tyresö

Videvägen 76

Såld
  • 1 rum
  • 33,8 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Videvägen 76

Varmt välkommen till Videvägen 76 och denna mysiga lägenhet på 33,8 kvm! Här mixas närhet till underbar natur och skärgård med ett bekvämt boende där allt som önskas nås på korta avstånd. Området är en kär mix av närhet till hav, natur och bekvämtligheter så som bussförbindelser, mataffär och restauranger.

- Varmgarage nås från hiss och förråd tillhör.
- Högt upp i huset med härligt ljusinsläpp.
- Tvättmaskin och diskmaskin.
- Rymlig balkong med sol under hela dagen.
- Perfekt första lägenhet!
- Närhet till bussar, natur, skolor, Strandtorget samt badplatser.

I denna lägenhet erbjuds du en välplanerad 1:a med en stor balkong som verkligen blir en förlängning av lägenheten. Köket är bekvämt med gott om förvaring samt utrustad med diskmaskin.

Vidare in i lägenheten möts ni av ett öppet vardagsrum med plats för både soffgrupp, säng eller matplats efter eget tyckte och smak. Bostaden erbjuder även ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättdel.

En fantastisk fin lägenhet, här kan du flytta in och trivas från första stund!

OMRÅDET
Att Tyresö Strand är ett av Stockholms allra vackraste områden känns direkt, här finns en känsla i naturen som är svårfunnen. Området ligger invid havet och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett modernt och bekvämt boende vid skärgård och ändå vill ha närhet till skolor, matbutiker samt utmärkta kommunikationer in till Stockholm city. Området har över tid utvecklas till en havsnära mötesplats där villor och bostadsrätter erbjuds direkt närhet till havsbad, båtklubbar och strandpromenad.

Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål. Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.

För den som vill åt riktigt häftiga naturupplevelser så återfinns Nackareservatet, Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden i direkta omgivningar.
I Tyresö bor du alltid med närhet till badplatser, utmärkt svampplockning samt Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården. För den aktive finns oändliga möjligheter till aktiviteter såsom cykling, ridning, sportfiske och golf.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna