Tyresö Strand, Tyresö

Lagergrens väg 17

Såld
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Sällan till salu! Modern och hemtrevlig trea med stor uteplats

Välkommen till Lagergrens väg 17 och denna fina lägenhet ett stenkast ifrån Tyresö Strandtorg. Här erbjuds du ett perfekt läge med en lägenhet i bra skick, stor uteplats och välplanerade kvadratmetrar- bara att flytta in och trivas från första stund!

- Nära till allt som paret, singeln eller lilla familjen önskar.
- Stor uteplats med både altan och gräsmatta.
- Tillträde enligt överenskommelse.
- Låg avgift inklusive carport, värme, vatten, kabel-tv och förråd.
- Genomgående stilrent och i gott skick.
- Rymligt förråd vid uteplatsen.

Från den mysiga framsidan av bostaden möts du här av en välkomnande ingång med ett gavelläge som skapar mer yta för den trädgårdsintresserade att kunna plantera efter tycke och smak. På framsidan finner du även en carport som tillhör bostaden.

Väl in i den välplanerade bostaden möts du sedan av en hemtrevlig hall med goda avhängningsmöjligheter och fint golv som är genomgående för samtliga delar i bostaden.
Från hallen in till vänster nås det mycket trevliga köket som går i ljusa färger och innehar goda arbetsytor och en fullskalig maskinell utrustning för den matlagningsintresserade. Vid fönstret i köket får en matgrupp om 4-6 personer plats att kunna avnjuta en härlig middag!

Från köket tar vi oss vidare till det helkaklade badrummet med plats för tvättmaskin, dusch, wc, handfat med kommod samt spegel. Genomgående ett stort och fräscht badrum omgjort år 2007. Vidare öppnar bostaden upp sig med ett stort och luftigt vardagsrum, här finns plats för en stor soffgrupp och andra enklare möblemang efter tycke och smak. Stora fönsterparti i ett trevligt sydväst-läge förser rummet med ett vackert ljusinsläpp.

Bostaden innehar två stycken sovrum, varav sovrummet närmast hallen är lite mindre men rymmer gott och väl en större säng samt skjutsdörrsgarderober. Sovrum 2 finner vi i anslutning till vardagsrummet, ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och en klädkammare att kunna förvara alla sina kläder. Sist men inte minst når vi den fantastiska uteplatsen i ett underbart läge där solens strålar når platsen under hela dagen. Här har du ett insynsskyddat läge med god rymd för soffgrupp, matgrupp , studsmatta samt övrigt möblemang att kunna nyttja under en varm sommardag!

På det stora hela ett mycket smakfullt och flexibelt boende med närhet till allt som önskas. Här kan man inget annat än att trivas!

OMGIVNINGEN
Läget är verkligen mitt i prick, inom 2 minuters gång finner ni Strandtorget med matbutik, restaurang, frisörsalonger, bibliotek och ett nyöppnat café "Linnéas konditori" .Inom samma korta avstånd längs med gångväg finner ni Strandskolan (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. Tyresö Skola (F-9) ligger cirka 8 minuters promenad från huset.

Busshållplats med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger vid Strandtorget som nås lätt genom en kort promenad. På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats. Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.

Längre ut i skärgården kommer man enkelt med Waxholmslinjen som trafikerar Trinntorps brygga.

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna