Tyresö Strand, Tyresö

Penselgränd 15

Såld
  • 5 rum
  • 134 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastiskt bostadsrättsradhus med stor uteplats i Tyresö Strand!

Välkommen till Penselgränd och detta hemtrevliga bostadsrättsradhus på generösa 134 kvm. Ett perfekt boende som erbjuder sociala ytor, stilrena detaljer, fyra sovrum, samt en generös uteplats med både altan och gräsmatta!

- Stort br-radhus med trevliga sociala ytor
- Tillhörande carport.
- Fyra rymliga sovrum på samma plan
- Baksida i bästa solläge med altan och gräsmatta
- Närhet till goda kommunikationer, skolor, förskolor samt livsmedelsbutik och restauranger.

Vid entrén finns en altan med utrymme för att möblera med ett cafébord och fyra stolar eller en loungesoffa om så önskas. Här får vi möjlighet att njuta av den härliga morgonsolen med en kopp kaffe i handen.

Väl i huset möts vi av en ljus hall med granitkeramik klinker på golven. Gott om förvaring finns att tillgå genom hatthylla samt garderob. I anslutning till hallen nås bostadens första badrum samt den rymliga tvättstugan.

Från entrén når vi även det stilrena och moderna Ballingslövs köket. Ett välplanerat kök med full maskinell utrustning såväl som goda arbetsytor där finns att tillgå. Matplats för upp till 6 personer finns att tillgå intill fönster.

Vidare når vi det öppna och väl tilltagna vardagsrummet som erbjuder stora sociala ytor med plats för rymlig soffgrupp och övrig möblering. Tack vare ett flertal stora fönsterpartier skapas här ett härligt ljusinsläpp i fin kombination med de fina trägolven. Från vardagsrummet når vi den fantastiska uteplatsen. Här finner vi en generös altan med plats för grill, solstolar, matgrupp såväl som loungegrupp att kunna njuta vid under sommarmånaderna när solen står som högst. Baksidan erbjuder även en stor gräsmatta med plats för studsmatta samt planteringar för den med gröna fingrar. Härligt läge med sol under hela dagen.

På det övre planet möts vi av 4 rymliga sovrum med god plats för större säng och förvaringsytor genom byrå/garderob. I anslutning till sovrummen finner vi det andra badrummet. Badrummet med kakel på väggarna och matta på golv. I badrummet finner vi wc, badkar samt handfat.
Från övre plan når vi den gigantiska vinden där plats för massvis av förvaring finns att tillgå.

Till sist tar vi oss ut till den fantastiska uteplatsen med utgång från vardagsrummet! Här finner vi en generös altan med plats för grill, solstolar, matgrupp såväl som loungegrupp att kunna njuta vid under sommarmånaderna när solen står som högst. Baksidan erbjuder även en stor gräsmatta med plats för studsmatta samt planteringar för den med gröna fingrar. Härligt läge med sol från lunch till kväll!

I anslutning till huset nås även ett rymligt förråd. Till bostaden hör en carport som ingår i avgiften.

OMGIVNINGEN
Tyresö Strand erbjuder ett praktiskt och natur/skärgårdsnära boende för familjen.
På tre minuters gångavstånd finner ni Strandtorget med matbutik, café och restaurang.
Ett stenkast bort längs med gångväg finner ni Strandskolan (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. En bit bort finns även Tyresö skola (åk F-9) samt ytterligare förskolor.
Busshållplats (Lagergrens väg) med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger vid strandtorget.
På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.

På det stora hela en trivsam boendemiljö och med allt detta en kort resa från innerstan!

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna