Tyresö Strand, Tyresö

Maria Sofias väg 1A

Såld
  • 4 rum
  • 93 kvm
  • Bostadsrätt

Modern gavellägenhet högt upp i huset för dig över 55 år med balkong!

Modern gavellägenhet högt upp i huset för dig över 55 år med balkong och närhet till butik, kommunikation och natur.

Kontakta mäklaren för möjlighet för visning! Här har seniorgården uppfört kvarteret Tyresö Strandtorg med 63 lägenheter. Ett mycket attraktivt, modernt och funktionellt boende för dig som fyllt 55 år!

Med bostadens 93 kvm får du en välplanerad lägenhet med härlig balkong mot innergården i soligt västläge. Här möts du av en öppen hall med goda avhängningsmöjligheter som sedan öppnar in till det ljusa, stilrena köket. Köket har bra matlagningsytor samt förvaringsytor att nyttja. Köket är i öppen miljö mot matplats och vardagsrum med stora fönster som ger både bra ljusinsläpp och trevlig vy över området.
Vidare finns tre rymliga sovrum med plats för dubbelsäng & ytterligare möblemang. Lägenheten har ett stort helkaklat badrum i ljusa toner med wc, dusch, handfat, tvättmaskin & torktumlare. Från innerhallen finner du en rymlig klädkammare, helt enkelt en lägenhet med mycket förvaring! Intill hallen finns också en gäst-wc.

- 55+ boende.
- Inglasad balkong i mot innergården i väst
- Populär och välskött förening med god ekonomi.
- Stilren och välplanerad lägenhet.
- Närhet till Tyresö Strandtorg med all dess service.
- Naturskön miljö.
- Bra kommunikationer.

I föreningen som ordnar olika typer av sociala sammankomster för de boende finns även en övernattningslägenhet samt en trevlig samlingslokal, bra att känna till om man får gäster och lägenheten inte räcker till. Även källarförråd och cykelförråd finns.

På Maria Sofias Väg bor du med närhet till Tyresö Strandtorg som erbjuder dagvaruhandel, frisörer, flera restauranger samt ett bra urval av cafeér, promenadstråk, hav och insjöar. Här bor du med naturen runt hörnet och kan njuta av en underbar skärgårdsmiljö, Alby friluftsgård och gångavstånd till Tyresö Slott. Ett trygg och lugnt område med goda kommunikationer som tar dig till mot Tyresö C, Trollbäcken och Gullmarsplan med täta avgångar. Under pendlingstider avgår även direktbussar mot Stockholm C.

Föreningen ställer kravet att minst en av köparna fyllt 55 år.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna