Tyresö Strand - Strandängarna, Tyresö

Lövängsgränd 4

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Sällsynt tvåa med balkong i bästa solläge

Sällsynt tvåa med en väl tilltagen balkong i storslaget solläge!

Välkommen till ett boende som verkligen andas hemtrevnad beläget intill Erstavikens vatten. Här bor du lugnt och trivsamt med närhet till både Erstaviks naturreservat, båtklubb och strandbad. På kort avstånd når ni Tyresö Strandtorg med butik, skola, utegym och restauranger. I området finns busshållplats med avgångar till city såväl som resterande delar av Tyresö.

- En av få tvåor i området med balkong i bästa västläge.
- Öppen och social planlösning med delvis havsutsikt.
- Utmärkta förvaringsmöjligheter samt förråd.
- Parkering tillhör.
- Stabil förening.
- Flexibelt tillträde möjligt.
- Närhet till natur såväl som vardagens praktiska delar i omgivning.

Bostaden är mycket väldisponerad i sin planlösning vilket gör att ni med fördel kan inreda hemmet efter eget tyckte om smak.
De viktiga sociala ytorna som kök och vardagsrum är beläget i en öppen och social planlösning vilket skapar fina möjligheter för dig som vill ha generöst med plats för umgänge med vänner och familj.
Från denna del når man även den stora balkongen belägen under tak som har plats för matgrupp, grill, solstolar och härliga blomsterarrangemang. Här njuter du av solen från eftermiddag och hela vägen till sen kväll.

Det stora badrummet nås från hallen och är helkaklat i sobra färger. Här finns en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, ovan dessa finns en arbetsbänk samt överskåp för yteffektiv förvaring.
Kommod och tvättställ med spegelskåp över, wc och dusch med glasväggar samt bekvämligheter såsom golvvärme.

Köket i L-form från Vedum är väldigt smakfullt och fullt utrustat där gott om arbetsytor samt skåp och lådor finns att nyttja, perfekt för den hängivna kocken i familjen.
Snickerierna går i en vit ton och maskinell utrustning från Siemens är självklart fullskalig. Ovan bänkytor finns infällda spotlights samt extra eluttag installerade.
I köket når vi matplats med rymd för upp till 8 personer och utgång till balkongen.
Väl tilltaget vardagsrum i öppen och social planlösning med köket. Här finns det plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang. Vardagsrummet har fantastiskt ljusinsläpp från de stora och många fönsterplatserna som vetter i tre väderstreck. Oavsett när på dagen så finns ett härligt naturligt ljusspel.

Sovrummet nås från vardagsrummet och är av mycket tilltagen art. Här finns goda förvaringsmöjligheter och chans för möblering efter tycke och smak.

Strandängarna erbjuder en lugn skärgårdsmiljö med strandbad i området och härliga Erstaviks naturreservat såväl som en växande båtklubb. Spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is där du tar skridskor eller längdskidorna över till solsidan.
Trots det rogivande och lugna läget finns det goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på ca 35 min. För föreningens bilresenärer finns det en parkeringsplats tillhörande var lägenhet och där resan in till Stockholm tar dig ca 25 minuter.
På bekvämt promenad- och cykelavstånd finns många förskolor och två skolor såväl som Tyresö Strandtorg. Här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel.
Fortsätter man en liten bit till ut finns även sköna Tyresö Slott med dess vackra park, muséum, caféer och restaurang.

Söker ni efter en lyxig och rogivande bostad i skärgårdsmiljö med närhet till service och stadens puls? Leta inte längre...

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna