Tyresö Strand - Strandängarna, Tyresö

Björkängsgränd 4

REDO™
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a med radhuskaraktär i skärgårdsmiljö!

Letar du efter tre rum och en bostad med radhuskänsla i en härlig skärgårdsnära miljö?
Då har du hittat rätt!

Välkommen till Björkängsgränd 4 och denna fina trea i genomgående mycket gott skick då.Här har du rymliga sociala ytor, gott om ljusflöde och allt i skärgårdsnära område med ett par minuters promenad till badstrand. Addera ett suveränt läge på lugn väg samt många soltimmar på altanen i härligt västläge mot trevlig innergård.
Området i sin helhet är en härlig balans mellan modernism och natur med det trevliga Strandbadet, båthamn och naturreservat bara ett stenkast bort.
Populära förskolor och skolor i Tyresö Strand. Bussförbindelse mot Tyresö Centrum och Stockholm finns i området.

- Ett av de bästa lägena i området
- Öppen och social planlösning
- Extrastor, utbyggd altan samt tomt i västerläge med sol från ca: 13- 21 under sommarmånader
- Närhet till allt familjen eller paret kan önska sig i vardagen
- Tillträde enligt överenskommelse
- Slipat och vitlaserat golv i hela lägenheten (2021)

Direkt när vi stiger innanför dörren känner man att detta är ett hem att längta hem till varje dag. En rymlig och välkomnande hall. Ekparkett på golv här som sedan är genomgående i hela lägenheten. Gott om förvaringsmöjligheter i den garderob samt klädkammare som finns.

Klassiskt kök från HTH med snickerier i vitt som harmoniserar väl med vitt kakel ovanför bänkskivan i svart. Köket har även uppdaterats med nya handtag, diskho och blandare i mattsvart.
Maskinparken är fullt utrustad med spishäll, fläkt, ugn och micro i bekväm arbetshöjd samt diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Här finns även ett fönster som ger behagligt ljus såväl som en liten hemtrevlig kryddhylla. Detta är ett kök att älska för den hängivna hemmakocken.
Från köket når vi matplats med rymd för upp till 8 personer och utgången till den trevliga altanen, delvis under tak samt med stor markis.

Väl tilltaget vardagsrum i öppen och social planlösning med köket. Här finns utrymme för en större soffa med tillhörande möblemang. Flera stora fönsterpartier i tre väderstreck bidrar till känsla av ljus och rymd.

Bostaden har två generösa sovrum som rymmer både säng och övrigt möblemang. I anslutning till ena sovrummet finns en stor klädkammare med ingång från hallen.

Ett helkaklat badrum i ljusa stilrena nyanser med vacker kommod och spegel. Dusch och WC. Bra tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa finns en generös arbetsbänk samt väggskåp för yteffektiv förvaring.

Utöver detta har vi den härliga och solkyssta altanen och tomten som ligger i ett perfekt solläge så här kan du njuta av många soltimmar. Den trädäckade altanen, som är utbyggd (2023) och utrustad med markis, har plats för både växtligheter samt en matgrupp och loungedel. Perfekt för den odlingsintresserade!
Längs med tomtgränsen en vacker måbärsbuske.

Trots de rogivande och lugna läget finns det goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan eller Stockholm C på ca 25 minuter. För föreningens bilresenärer finns det en parkeringsplats tillhörande var lägenhet och i detta fall i direkt anslutning till bostaden. Parkeringen kostar 200 kronor/månad

OMRÅDET: Att Strandängarna i Tyresö är en av Stockholms alla vackraste platser känns direkt, här finns en känsla i naturen som är svårfunnen.
Området ligger i det vackra landskapet i nordöstra Tyresö, invid Erstaviken och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett modernt och bekvämt boende vid havet och ändå vill ha närhet till skolor, matbutiker samt bra kommunikationer in till Stockholm. Området har över tid utvecklas till en havsnära mötesplats med havsbad, båtklubb och strandpromenad, samtidigt som områdets naturvärden tas tillvara.

Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia, vackra slottspark och restaurang samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål. Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.

På korta avstånd finner vi Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan.

Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden. I Tyresö bor du också nära badplatser, svampplockning, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt att det finns oändliga möjligheter till aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

Söker ni efter en modern och rogivande bostad i skärgårdsmiljö med närhet till service och stadens puls? Då behöver ni inte leta längre, detta är en bostad ni inte vill missa!
Anmäl gärna intresse för att informeras löpande fram till visning,

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tyresö Strand - Strandängarna, Tyresö

Björkängsgränd 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.