Tyresö Skogsstad, Tyresö

Lövskogsvägen 7

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Ljusflödande & luftig trea på lugna Lövskogsvägen

Denna bostad är REDO för försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att delges information om förhandsvisning.

Välkommen till utsökta Lövskogsvägen 7 - Skogsstaden och denna mycket hemtrevliga gaveltrea belägen högt upp i huset som erbjuds enorma ljusflöden från samtliga fönster, goda sociala ytor, fullmatat badrum och kök, två rejäla sovrum samt stor balkong med skjutbar inglasning.
Här bor ni insynsskyddat på en lugn och trygg återvändsgata med omgärdande skog som likt ljusets strålar letar sig in i bostaden och skapar en karaktär på ditt boende som är få förunnat!
Allt detta med direkt närhet till flertalet skolor, förskolor, dagligvaruhandel, Centrum, gym, insjöbad samt pendlingsbussar som tar dig till Stockholm City på under 25 min må vara det bästa av två världar.

- Genomgående stilrent och modern som i nyskick.
- Möjlig att bygga om till 4 rok (Se alternativ planlösning).
- Stort förråd beläget rakt utanför entré till bostaden.
- Välplanerad & social lösning med fina ljusflöden.
- Stor balkong i härligt söderläge. Skjutbara glas ger ett rum att nyttja året om.
- Nära till allt som kan önskas och bussar som tar dig till Stockholm C på 25 min.
- Välskött och stabil förening med gott resultat såväl som hög amorteringstakt.

När vi kommer in i bostaden efter att först ställt undan diverse i det rymliga förrådet som ligger vägg i vägg med bostaden möts vi omgående av de ljusa och trevliga ytskikten som genomsyrar allt i detta hem, på golvet finner vi en läcker parkett som är genomgående för alla rum.

I hallen finns praktiskt skjutdörrsgarderob med mängder av förvaringsmöjligheter. Från hallen når vi även det rymliga badrummet som förutom stilrena färgval innehar god interiör samt arbetsbänk med överskåp ovan torktumlare och tvättmaskin. Här har eleganta tillval gjorts som skapar en exklusiv känsla rakt igenom.

Vidare i bostaden finner vi de sociala delarna i halvöppen planlösning med ett stort och luftigt vardagsrum där de stora fönsterpartierna samt gavelfönster bidrar till ett ljust och trevligt hem. Rymden ger er goda möjligheter att skapa många minnesfyllda stunder med familj och vänner av den stora skalan. Utgång till den generösa balkongen finner vi från vardagsrum, här erhåller ni ett fint och soligt söderläge med vy över området och skogspartier.

Från hall eller vardagsrum når vi köket från Marbodal där ingenting har lämnats åt slumpen. Utrustning samt planering är optimal med rejäla arbetsytor samt mängder av förvaring, allt för att skapa bästa möjligheter för den hängivna hemmakocken.
Från köket finner vi matplats vid fönster för upp till 8 personer.

I övrigt finns två trevliga sovrum belägna i olika delar av bostaden där båda innehar förvaring. Om önskemål finns så kan man bygga om vardagsrummet och skapa ett ytterligare sovrum.

Bostaden innehar säkerhetsdörr och förrådet bakom entrédörren är cirka 5 kvm.

ATT BO I SKOGSSTADEN:
Närområdet bjuder på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix.
Närhet till Centrum, promenadstråk, matbutiker, skolor, bad, idrottsanläggningar samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå.
Direktbussar avgår från hållplats endast 2 min bort och tar dig direkt till Stockholm City samt Gullmarsplan, perfekt för den som pendlar till jobbet.
Parkeringar löper längs med Lövskogsvägen samt på närliggande parkeringsplats.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna