Högst upp under tak med utsikt över skog i läge sydväst - Bättre kan man inte ha det på sin balkong.

Godkänd för att glasa in om önskvärt.

Tyresö Skogsstad, Tyresö

Barrskogsvägen 4, Vån 4/4

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Magnifikt hem i bästa läge för området!

Insynsskyddad gaveltrea högst upp i huset. Fönster och balkong emot skogsparti i bästa solläge med kvällssol.
Garage nås från hiss. Nära allt!

Chansen kommer nu! En av områdets mest eftertraktade treor NU till salu! Högst upp, sydvästläge på balkong emot barrskog samt varmgarage från hiss (som ett av endast två hus i området).

Välkommen till högt eftertraktade Barrskogsvägen i Tyresö Skogsstad och denna utsökta gaveltrea belägen på högsta våning med ljuvliga ljusflöden och utsikt mot barrskog från samtliga rum.
Bostaden innehar öppna sociala ytor, välutrustat badrum, ett modernt och stilrent kök från Marbodal samt en stor balkong där solen skiner från sen förmiddag till sen kväll. (Godkänd för inglasning).
Här bor ni insynsskyddat på en lugn återvändsgata med omgärdande grönska som likt ljusets strålar letar sig in i bostaden och skapar en karaktär på ditt boende som är få förunnat!
Detta med direkt närhet till gym, skolor, dagligvaruhandel, Centrum, insjöbad samt utmärkta pendlingsbussar som tar dig till Stockholm City på under 25 min må vara det bästa av två världar.

- Otvivelaktigt en av de mest efterfrågade treorna som finns i detta området.
- Högst upp i huset med skogsutsikt i insynsskyddat läge.
- Varmgarage nås från hiss som en av endast två hus i området.
- Stor balkong emot skog i bästa sydväst-läge.
- HSB-förening som enda i området. Föreningen har stark ekonomi, gott kassaflöde och räntor med bra löptider framåt.
- Optimal planlösning med centrala sociala delar, separat fördelade sovrum samt rymligt badrum.
- Rymligt förråd tillhör.
- Fina tillval som askgolv, vitvaror i kök samt badrum.
- Närhet till allt som familjen och paret kan önska.

När vi kommer in i bostaden möts vi omgående av de ljusa och trevliga ytskikten som genomsyrar allt i detta hem. I hallen finns praktiskt skjutdörrsgarderob med mängder av förvaringsmöjligheter.

Från hallen når vi även det rymliga badrummet som förutom stilrena färgval innehar god interiör samt arbetsbänk med överskåp ovan torktumlare och tvättmaskin. Här har eleganta val gjorts som skapar en exklusiv känsla rakt igenom.

Vidare i bostaden finner vi de underbara sociala delarna i öppen planlösning med ett stort och luftigt vardagsrum där de stora fönsterpartierna samt gavelfönster bidrar till ett ljust och trevligt hem. Rymden ger er goda möjligheter att skapa många minnesfyllda stunder med familj och vänner av den stora skalan. Från samtliga fönster skönjer man nordisk skog som skapar en känsla av att bo bland trädtopparna.
Utgången till balkongen finner vi från vardagsrum som i ett utsökt naturskönt läge med sol i sydväst är en riktig favoritplats.

Köket från Marbodal är något alldeles extra. Utrustning samt planering är optimal med rejäla arbetsytor samt mängder av förvaring, allt för att skapa bästa möjligheter för den hängivna kocken och de sociala sammanhangen. I köket finner vi även given matplats vid fönster som rymmer de du önskar bjuda.

I övrigt finns två trevliga sovrum belägna i olika delar av bostaden där Master bedroom innehar en stor walk in closet samt gott om rymd för flexibel möblering. Sovrum två är av mindre art men fungerar utmärkt som barn/gästrum eller rymligt hobbyrum/kontor.
Intill master bedroom finns även hallyta med förvaring i form av garderober.

Förråd tillhör bostaden och föreningen har varmgarage som nås från hiss. Även uteparkeringar finns att tillgå.

Måste upplevas på plats! Boka din visningstid, detta vill du inte missa!

OMRÅDET
Närområdet är oerhört smakfullt och bekvämt för såväl familjen som paret. Här bjuds på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix.
Närhet till centrum, promenadstråk, matbutiker, förskolor, skolor, bad, idrottsanläggningar, golfbana samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå. Mysiga Barnsjön finns på cykelavstånd.
Direktbussar avgår från hållplats endast 2 min bort och tar dig direkt till Stockholm City samt Gullmarsplan, perfekt för den som pendlar till jobbet.
Parkeringar löper längs med Lövskogsvägen samt på närliggande parkeringsplats.

Vill man uppleva mer av natursköna Tyresö så tipsar jag om vackra Tyresta Naturreservat, Alby friluftsområde samt Tyresö Slottspark beläget längre ut på Tyresö där skärgården även knackar på.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna