Balkong emot skog - Skjutbar inglasning

Tyresö Skogsstad, Tyresö

Lövskogsvägen 1, Vån 4/4

Såld
  • 4 rum
  • 93 kvm
  • Bostadsrätt

Eftertraktat hem beläget emot skogsparti på högsta våning

Denna bostad är REDO för försäljning - Anmäl intresse via intresseformuläret för att erhålla info om kommande förhandsvisning.

Välkommen till oerhört eftertraktade Lövskogsvägen 1 och denna mycket fina gavelfyra belägen på högsta våning med ljuvliga ljusflöden och utsikt mot harmonisk barrskog.

Här bor ni insynsskyddat på en lugn återvändsgata med omgärdande grönska som likt ljusets strålar letar sig in i bostaden och skapar en karaktär på ditt boende som är få förunnat!
Med rejäla sociala ytor, tre separata sovrum, badrum & gäst-wc , kök från Marbodal samt en rejäl inglasad balkong i söderläge emot skog har ni här ett hem att längta till varje dag.

Detta på en lugn och trygg återvändsgata i det mycket populära området Skogsstaden beläget i utkanten av centrala Tyresö.
Här lyckades JM vid produktion skapa en sällsynt seans i form av gedigna moderna hem som smälter samma med ett levande och grönskande område där fint bevarad skog och natur är en solklar del av dess inramning.
Här kan barn eller barnbarn leka av sig i skogen, eller vid lekparken på ett tryggt sätt. Samtidigt som alla önskemål i boendemiljö tillförses med råge.
På fritid har ni närhet till gym, flertalet badsjöar, parkytor, lekplatser, idrott i alla dess slag, storslagna naturreservat och skärgårdens hav längre ut på halvön.
Allt detta såklart utan att försumma den praktiska vardagens krav som direkt närhet till skolor (200 m bort), förskolor (200 m bort), bred dagligvaruhandel, Tyresö Centrum samt utmärkta kommunikationer via direktbussar till både Gullmarsplan (18 min) & City (23 min).
Ett optimalt boende för den kräsne som önskar att erhålla allt och lite till i sin bostad, såväl som i sin omgivning.

- Högsta våningen med ljusflöden av rang från morgon till kväll.
- Stor inglasad balkong i soligt läge söder med vy över barrskog.
- Många exklusiva tillval.
- Optimal planlösning med centrala sociala delar samt separat placerade sovrum.
- HSB-förening som enda i området. Föreningen har stark ekonomi, gott kassaflöde och räntor med bra löptider framåt.
- Tillhör BRF Skogsgläntan och har därför möjlighet till garageplats beläget under Barrskogsvägen 4 & 6.
- Varmgarage, uteparkering samt laddplats för elbil finns att tillgå i föreningen.
- Stort förråd om 5 kvm beläget rakt utanför entré för bostaden.

När vi kommer in i bostaden efter att först ställt undan golfbagen i det rymliga förrådet som ligger vägg i vägg med bostaden möts vi omgående av de ljusa och trevliga ytskikten som genomsyrar allt i detta hem, på golvet finner vi en läcker parkett (-2019) som är genomgående för alla rum.
I hallen finns praktisk skjutdörrsgarderob med mängder av förvaringsmöjligheter.
Här finner vi även det stora badrummet med golvvärme som förutom stilrena färgval innehar flyttbart badkar samt gedigen arbetsbänk med överskåp ovan torktumlare och tvättmaskin.

Vidare i bostaden finner vi de sociala delarna i en halvöppen planlösning med ett stort och luftigt vardagsrum där de stora fönsterpartierna i flera väderstreck samt emot skogsparti bidrar till en känsla av att bostaden smälter ihop med den nordiska granskogen utanför. Här kan ni skapa många minnesfyllda stunder med familj och vänner av den stora skalan.
Från vardagsrummet når vi köket från högklassiga Marbodal där ingenting har lämnats åt slumpen. Utrustning samt planering är optimal med rejäla arbetsytor samt mängder av förvaring, allt för att skapa bästa möjligheter för den hängivna kocken. I köket finns matplats vid fönster för upp till 8 personer.

Från rummet når vi utgång till den inglasade balkongen med skjutbara glas som i ett utsökt läge emot skog skänker ett extra rum att nyttja året om. Infravärmare finns installerad. Här kan ni luta er tillbaka och njuta av skogens fågelkvitter i ett trevligt solläge söder.

I övrigt finns tre sovrum belägna i olika delar av bostaden där Master bedroom innehar inredd gardrobsvägg samt fönster i två väderstreck.
Gäst-wc i stilren design likt badrummet samt stor och rymlig klädkammare/skafferi finns även det.

Förråd med hyllsystem om ca 5 kvm praktiskt beläget dörr i dörr med entrén.

OMRÅDET / TYRESÖ
Närområdet är oerhört smakfullt och bekvämt för såväl familjen som paret. Här bjuds på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix.
Närhet till centrum, promenadstråk, matbutiker, förskolor, skolor, bad, idrottsanläggningar, golfbana samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå. Mysiga Barnsjön finns på cykelavstånd.
Direktbussar avgår från hållplats endast 2 min bort och tar dig direkt till Stockholm City, Gullmarsplan, Nacka, Haninge och resterande delar av Tyresö. Perfekt för den som pendlar till jobbet.
Vill man uppleva mer av natursköna Tyresö så tipsar jag om vackra Tyresta Naturreservat, Alby friluftsområde samt Tyresö Slottspark beläget längre ut på Tyresö där skärgården även knackar på.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna