Trollbäcken, Tyresö

Gärdesvägen 35

Såld
  • 2 rum
  • 54,5 kvm
  • Bostadsrätt

Flexibel 2a centralt belägen i Trollbäcken

Med närhet till Trollbäckens alléplan i centralt läge presenteras nu denna flexibla 2a på Gärdesvägen 35 om 54,5kvm. Föreningen är välmående med låg belåningsgrad och har även stambytt badrummen vid slutet på 90-talet. Föreningen har mängder av faciliteter som medlemmarna kan nyttja med allt från gym, tvättstugor (3st), en lummig innergård med grillplatser, lekplatser för de små, bastu och gästrum. Livsmedelsbutiker, kiosker och restauranger finner du ett stenkast bort. Från Trollbäckens Centrum finns bussförbindelser med exceptionella pendlingstider som smidigt tar dig till city.
I området kan du besöka anrika Kumla Herrgård för att åtnjuta utsökta måltider, paddla kanot genom Gudö eller besök populära Köttboden för att handla kvalitativa styckningsdetaljer till middagen.

- Tillträde enligt överenskommelse.
- Stabil förening med god ekonomi.
- Nära till kommunikation, Trollbäckens centrum och natur.
- Rymlig och luftig planlösning.
- Perfekt bostad för paret eller singelhushållet.

Hallen till bostaden är T-formad och tar dig till bostadens samtliga rum. Här finns praktisk klinker och inbyggda garderober längs väggen till vardagsrummet. Badrummet är helkaklat med wc, dusch och tvättställ (handfat). Sovrummet i gedigen storlek rymmer allt från säng, garderober och mindre möblemang.
När du kliver in i bostaden mötts du av en detalj som definitivt kommer att fånga din uppmärksamhet. Tegelväggen längs fönsterpartiet ger ett rustikt intryck som fint kombineras med kökets övriga inredning. Maskinparken är bestående av kyl, frys, ugn, diskmaskin och spis. Vardagsrummet är ljust och från denna del nås även möblerbara balkongen.

ÖVRIGT
Brf. Trollbäcken är en av Tyresös äldsta och mest stabila föreningar med mycket god ekonomi vilket inger en trygghet för medlemmarna.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna