Trollbäcken/Skälsätra, Tyresö

Liljegränd 22

Såld
  • 2 rum
  • 69,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trevlig 2:a i gott skick med egen entré

ACCEPTERAT PRIS!

Välkommen till Liljegränd 22!
Här finner ni en stor och trevlig tvåa i populära Brf Liljan. Lägenheten har renoverats över tid där köket renoverades 2015 och badrummet så sent som 2020. Modernt och stilrent rakt igenom med trevliga sociala ytor.

- Stor balkong med eftermiddags/kvällssol
- Renoverat badrum
- Stilren och modern
- Generösa sociala ytor
- Gott om förvaring
- Egen entré
- Barnvänligt, lugnt område och nära till natursköna områden och sjöar
- Nära förskola, skola och kommunikationer

När vi slår upp dörren till bostaden möts vi av en entré i markplan. Goda förvaringsmöjligheter i form av hatthylla samt extra utrymme under trappan.
Väl uppe i övre plan möts vi av ett vackert kök från 2015 med snickerier i vitt och mörk bänkskiva. Ett underbart kök som bjuder in till matlagning. Intill köket finns plats för en matgrupp som rymmer familjen och gäster. Från köket nås den härliga balkongen i västligt läge där du kan njuta av solens strålar under eftermiddag och kväll.

Vidare in finner vi det nyrenoverade badrummet (2020). Stor tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt smart placerade överskåp.
Vardagsrummet som enkelt rymmer allt som familjen behöver, här går det enkelt att möblera helt efter tycke och smak. Generösa fönsterpartier ger härlig vy över den lummiga baksidan. Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och rymmer en stor dubbelsäng och nattduksbord. Sovrummet innehar även en stor klädkammare för all sorts förvaring.

Brf Liljan är en populär förening lugnt belägen i Skälsätras lummiga villakvarter nära Långsjön. Husen är byggda 1991 och ekonomin är god. Ett familjärt område där man har härliga naturupplevelser runt knuten. Besök ett av Sveriges mest orörda naturreservat, Tyresta Nationalpark med dess särpräglade skönhet. Eller varför inte en promenad till Barnsjön där vi finner eljusspår, stigar och vägar som förgrenas med vackra Gammelström och Alby Friluftsgård. På bekvämt promenadavstånd finner ni även Trollbäcken IP som erbjuder friidrottsplats, ishall, fotbollsplaner, skola och förskola. Här ifrån finns även goda kommunikationer för den som pendlar.

Mer om mäklarna