Trollbäcken / Skälsätra, Tyresö

Liljegränd 16

REDO™
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Parhus

Trivsamt parhus i lugnt och naturskönt område!

Trivsamt parhus i familjärt, lugnt och naturskönt område! härliga uteplatser och parkering utanför ytterdörren! Nära natur med badsjöar, nationalpark, skola, förskola och kommunikationer.

Eftertraktat och mycket uppskattat parhus med fina ytskikt, renoverat kök och tre härliga uteplatser att njuta av oavsett vilken tid på dagen!

- Triss i uteplatser
- Parkering utanför huset ingår
- Goda förvaringsutrymmen
- Nära skola, förskola, kommunikationer
- Underbar natur runt knuten, flera sjöar och Tyresta Nationalpark!

Liljegränd 16 är ett trivsamt hus med flera bra sovrum, god förvaring och tre olika uteplatser, njut av härligt solläge oavsett när på dagen! Huset har i entréplan 2 bra sovrum, varav ena med utgång till täppa, rymligt badrum med egen tvättdel samt stort förråd. Förrådet har byggts om och nyttjas idag som ett stort kontor. I övre plan finner vi ett bra sovrum, badrum samt ett renoverat kök som inspirerar till härlig matlagning. Generöst vardagsrum där hela familjen får plats i stor soffgrupp. Från köket nås en trevlig balkong med kvällssol och från vardagsrummet en altan med sol från morgon till eftermiddag. Dessa uteplatser är helt perfekt för en fika eller frukost i solen mitt på dagen eller varför inte en härlig sommarmiddag i sällskap av familj och vänner?

Brf Liljan är en populär förening lugnt belägen i Skälsätras lummiga villakvarter nära Långsjön. Husen är byggda 1991 och ekonomin är god. Ett familjärt område där man har härliga naturupplevelser runt knuten.
Besök ett av Sveriges mest orörda naturreservat, Tyresta Nationalpark med dess särpräglade skönhet. Eller varför inte en promenad till Barnsjön där vi finner elljusspår, stigar och vägar som förgrenas med vackra Gammelström och Alby Friluftsgård.
På bekvämt promenadavstånd finner ni även Trollbäcken IP som erbjuder friidrottsplats, ishall, fotbollsplaner, skola och förskola. Här ifrån finns även goda kommunikationer för den som pendlar.

Sammantaget en härlig familjebostad med härliga uteplatser och goda utrymmen. Perfekt för den den nybildade eller växande familjen samt för den som vill bo i hus med den trygghet och enkelhet som bostadsrättsformen erbjuder!

VÄLKOMMEN HEM!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Trollbäcken / Skälsätra, Tyresö

Liljegränd 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.