Södergården, Tyresö

Vendelsövägen 58B

Såld
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiva lägenheter i Trollbäcken!

Inflyttningsklar nyproduktion med exklusiva materialval! Här finner du en prisvärd 3 rok med köksö och social planlösning för under 43 000:-/kvm!
Lägenheten har stora fönsterpartier och fransk balkong. Badrum i läcker design där möjlighet till tvättmaskin finns. Lägenheten är elegant med påkostade materialval där ingenting har lämnats åt slumpen. Tack vare stora fönsterpartier får lägenheterna ett fantastiskt ljusinsläpp som bidrar till en luftigare känsla. Tillsammans med de stora fönstren och det tillvalda spotlight paketet skapas fint ljus i vardagsrum och kök.

Vi tecknar nu direkt bindande upplåtelseavtal och tillträde sker efter överenskommelse.

Brf Tyresö Södergård 4 är en bostadsrättsförening med 98 representativa bostadsrätter i hjärtat av Trollbäcken. Här har Imola tillsammans med DinellJohansson ritat fram ett bostadsrättsområde som står i samklang med omgivningen. Arkitekturen präglas av tidlösa och exklusiva material som trä och sten vilket är modernt, kvalitativt och håller över tid. Det i kombination med ett extra öga för detaljerna gör att bostäderna utmärker sig och andas hotellkänsla och lyx.

- Arkitektritat bostadsrättsområde
- Två fina innergårdar med bl.a grillplats
- Stora fönsterpartier och påkostade materialval
- Varmgarage som nås från hiss (separat kö)
- Nära buss, skolor, restauranger och centrum.

Köken är speciellt framtagna tillsammans med ett svenskt finsnickeri. Köket innehar träluckor och bänkskiva i kvartskomposit. På golvet ligger 3-stavs ekparkett. Badrummen är delvis kaklade med klinker och kakel i samma sten, ett lyxigt utförande som andas hotellkänsla.

Här bor du obekymrat nära både buss, naturstråk, idrottsanläggning och centrum i varierande storlekar där livet får plats.

Utsikten från lägenheterna är vacker innergård och fina villakvarter. Trollbäcken är ett fantastiskt lummigt bostadsområde med både villor och lägenheter, detta gör att gatorna är lugna, tysta och gemytliga. Närheten till Tyresös olika delar och atmosfärer gör att detta är en perfekt utgångspunkt för vidare äventyr.

Trollbäckens centrum finns på promenadavstånd och här ligger två välsorterade matbutiker, bageri, blomsteraffär, apotek och vårdcentral. Lyxigt att kunna storhandla i sin närmsta matbutik! För dig som tycker om mat finns här även ett stort utbud av kaféer och restauranger med mat från världens alla hörn. Alldeles intill ligger Norrbys trädgård som en trädgårdsdröm i villakvarteren som är mycket omtyckt och välbesökt.

På kort avstånd finns också populära Trollbäckens IP och här finns flera av Tyresös bästa idrottsföreningar. Hela Trollbäcken och Södergården är känt för sin familjära känsla och fördelarna är många med närheten till flertalet förskolor och skolor. Kumla skola ligger alldeles intill och är Tyresös största grundskola från förskoleklass till årskurs 9, för den mer idrottsintresserade finns Idrottsklass på Nyboda skola och för den musikintresserade finns här även musikklasser. Kunskapsskolan och Engelska skolan är också två populära skolor i kommunen. I närheten av Södergården finns även grundskolan Sofieberg och nya Fornuddens skola som ligger alldeles intill Fornuddsparken.

Fornuddsparken är en gammal park som nyligen rustats upp. Här kan du både spela fotboll, träna i utegymmet, promenera eller leka med sina barn. Tyresö är känt för sin närhet till parker, grönområden och sjöar. Från Södergården finns flera badplatser som Stenbadet, Långsjön eller Hästhagsbadet för att nämna några. I Drevviken som är den stora sjön vid Trollbäcken går det, förutom att bada, även att hyra kanoter och ge sig iväg på utflykt. Föredrar du trevliga promenader kan vi varmt rekommendera strövområdena i Tyresta naturreservatet som ligger nära liksom Barnsjön och dess omgivande natur med löpspår och utegym. Alby Friluftsgård och också en populär del av Tyresö kommun med badsjö, pulkabacke, frisbeegolf och flera grillplatser. Här finns även mysiga Caféer och Uddby Gård med anor från 1400-talet. Här bedrivs idag djur- och naturförskola och på helgerna finns det ponnyridning och möjlighet att klappa getter och får. Under våren kan man besöka lammungar och detta är verkligen som ett litet miniskansen mitt i landsbygdsidyllen. Alternativen är många för den som gillar djur och natur!

Vill man istället röra sig mot stadens puls så finns det utmärkta kommunikationer på promenadavstånd som busshållplats Sofieberg, Kumla Skola och Trollbäckens centrum med direktbussar till Stockholm City, Gullmarsplan och närliggande kommuner. Det gynnsamma kommunikationsläget gör att du på 30 minuter från att du låser ytterdörren, är på Gullmarsplan. Bättre kan det inte bli! Bor du i Södergården får du den perfekta kombinationen av lugnt och lummigt tillsammans med närheten till kommunikationer och stadspuls. För den som cyklar finns en cykelväg hela vägen in till Södermalm.
Nu är det dags för ett nytt liv att få plats här.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna