Södergården, Tyresö

Svalvägen 1B

REDO™
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 595 000 kr
Månadsavgift: 5 792 kr/mån

Fantastisk trea i modern tappning!

Detta är en REDO bostad, vänligen kontakta mäklaren för mer information och eventuell förhandsvisning!

Stig in genom dörrarna till Svalvägen 1B och upptäck en oas av modern elegans och exklusivitet! Denna fantastiska lägenhet bjuder på en känsla av rymd och ljus, med generösa fönster som flödar in med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär.

Brf Tyresö Södergård 4 är en bostadsrättsförening med 98 representativa bostadsrätter i hjärtat av Trollbäcken. Här har Imola tillsammans med DinellJohansson ritat fram ett bostadsrättsområde som står i samklang med omgivningen. Arkitekturen präglas av tidlösa och exklusiva material som trä och sten vilket är modernt, kvalitativt och håller över tid. Det i kombination med ett extra öga för detaljerna gör att bostäderna utmärker sig och andas hotellkänsla och lyx.

- Kök, matsal och vardagsrum i öppen miljö
- Balkong med eftermiddags- och kvällssol
- Två trevliga innergårdar med grillplats
- Stora fönster och exklusiva materialval
- Varmgarage tillgängligt via hiss (med separat kö)
- Närhet till buss, skolor, restauranger och centrum

För den matintresserade finns ett väl tilltaget kök att arbeta i med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Förvaringen är generös med eleganta träluckor. Köket är komplett med stora vitvaror som kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, spis och diskmaskin.

Badrummet är stilrent inrett med ljust klinkergolv och kaklade väggar. Här finns tvättmaskin med en praktisk arbetsbänk ovan.

Master bedroom rymmer dubbelsäng med sängbord på vardera sida och övrig önskad inredning. Generös förvaring i garderob. Bostadens andra sovrum passar perfekt som barnrum alternativt gästrum/kontor om så önskas.

I anslutning till hallen ett bra förrådsutrymme.

Trollbäcken är ett fantastiskt lummigt bostadsområde med både villor och lägenheter, detta gör att gatorna är lugna, tysta och gemytliga. Närheten till Tyresös olika delar och atmosfärer gör att detta är en perfekt utgångspunkt för vidare äventyr.

Vill man istället röra sig mot stadens puls så finns det utmärkta kommunikationer på promenadavstånd som busshållplats Sofieberg, Kumla Skola och Trollbäckens centrum med direktbussar till Stockholm City, Gullmarsplan och närliggande kommuner. Det gynnsamma kommunikationsläget gör att du på 30 minuter från att du låser ytterdörren, är på Gullmarsplan. Bättre kan det inte bli! Bor du i Södergården får du den perfekta kombinationen av lugnt och lummigt tillsammans med närheten till kommunikationer och stadspuls. För den som cyklar finns en cykelväg hela vägen in till Södermalm.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Södergården, Tyresö

Svalvägen 1B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.