Öringe, Tyresö

Diamantgången 89

Såld
  • 4 rum
  • 111,3 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad fyra i fint skick!

Nu finns möjlighet att förvärva en mycket välplanerad och stilren fyra i ett utmärkt läge i Öringe med närhet till allt som önskas. Här kan du definitivt flytta in och trivas från första stund!

Bostaden har bra ljusinsläpp från två väderstreck och stora sociala ytor med rejält vardagsrum och rymligt kök. Vardagsrummet är luftigt och erbjuder mängder av plats för familj och vänner att samlas på för att skapa fina minnen tillsammans. Balkongen är fullt möblerbar och nås från vardagsrummet. Den är i soligt sydvästläge mot lummig innergård. En förlängning av lägenheten under sommarmånaderna som ger lite radhuskänsla! På framsidan en liten entrébalkong med plats för cafébord. Här lyser morgonsolen!

Tre stora sovrum som alla inrymmer säng, möblemang och förvaring, ett extra allrum som går att göra om till sovrum om så önskas. Bostaden har också både wc/duschrum samt badrum.
Badrummet med klinker i mörkare nyans, vita kaklade väggar, badkar, wc, tvättställskommod (handfat), spegelskåp och tvättmaskin. Wc/duschrum som är helkaklat med duschhörna bakom infällbara glasdörrar, tvättställ och toalett.

- Rymlig bostad med möjlighet till ytterligare sovrum
- BRF Diamanten har tvättstuga, gemensam lokal och cykel förråd för sina medlemmar.
- Balkong med soligt läge från lunch fram 20-tiden på sommaren.
- Uteplats vid entré med morgonsol
- Väldisponerade ytor
- Tryggt, lugnt och barnvänligt område
- Ca 250 m till matbutik och restaurang
- Närhet till kommunikationer med täta avgångar.
- Gångavstånd till både badsjö, storslagen natur och vardagens praktiska delar.

Här kan barnen springa fritt i ett bilfritt område och skapa sig oförglömliga barndomsminnen. Det är sannerligen en ynnest att bosätta sig här med närhet till badplatser, livsmedelsbutiker och golfbana för den som vill slå en hink på rangen. Tyresö Slott som är en trevlig plats att besöka finner du några minuter bort med bil. Under somrarna rekommenderas att besöka Cafe Notholmen där du kan ta en fika på en liten ö eller varför inte besöka Uddby Gård beläget i Albys naturreservat där det finns mängder av djur att besöka som är en populär aktivitet för de små.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna