Öringe, Tyresö

Diamantgången 121

Såld
  • 2 rum
  • 65,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stor och renoverad tvåa i populära Öringe

Välkommen till Diamantgången 121.
Här erbjuds en stor och renoverad tvåa belägen i det lugna och populära området Öringe endast 25 min från Stockholm City. Bostaden belägen i ett högt och insynsskyddat läge med solkysst balkong.

- Renoverad - 21
- Nytt kök från IKEA med Husqvarna vitvaror
- Balkong i trevligt sydläge
- Möjlighet att skapa en liten trea
- Insynsskyddad
- Närhet till skolor, kommunikation och natur.

Rejäla ytor i vardagsrum och kök inbjuder till ett socialt hem för vänner och familj. Här har man öppnat upp mellan kök och vardagsrum för att få en helt öppen planlösning. Från köket når vi den rymliga balkongen belägen i ett utsökt sydläge där du njuter av solens strålar under hela dagen. Detta är en solklar favoritplats under årets varma månader.
Sovrummet är insynsskyddat och rymligt med gott om plats för att inreda efter tycke och smak. Ljust badrum med dusch, handdukstork och tvättmaskin. Rymlig klädkammare i bostaden samt ett separat utomhusförråd.

OMRÅDET
Beläget i Öringes hjärta har du närhet till skön natur, exempelvis finns fina Öringesjön i området där vi finner både badplats, fina promenadstråk och vandringsstigar. Bada och paddla på en stand-up-padel på sommaren eller njut av krispiga vinterdagar på dina skridskor! Vid vägen in till området finns en väldigt omtyckt närbutik och restaurangen Brödernas. Här avgår även bussar med täta avgångar mot Tyresös alla hörn såväl som Gullmarsplan och även direktbussar Stockholm C under pendlingstider som tar ca 25 min. På cykelavstånd når du Tyresö C med alla dess butiker, rackethall, golfbana, badhus och ishall.

För den som söker härliga utflyktsmål finns otroligt många fina natursköna platser oavsett om det är klippbad, skärgård, vandring eller friluftsliv som lockar. Exempelvis finns Tyresö slott med dess engelska slottspark eller besök Alby friluftsgård med stora grönområden, badplats och utegym. För den som önskar ett fullskaligt skärgårdsäventyr avgår Waxholmslinjens båtar från kajen vid Trinntorps hållplats.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna